Sport

Focsaniul a scos un egal in Dealul Copoului

Dan Chiriac
15 nov 2008 604 vizualizări
Politehnica II Iasi - CSM Focsani 1-1 u echipa-fanion intrerupe sirul victoriilor si ramine pe locul patru CSM Focsani a terminat la egalitate meciul disputat ieri impotriva echipei a doua a Politehnicii Iasi.

Fotbalistii antrenati de Damian Bancila au intrerupt astfel seria de patru victorii consecutive care ii propulsase in lupta pentru promovare. Prima repriza a fost una echilibrata, nici una dintre echipe neavind o prestatie cu mult peste cea a adversarei. Cea mai mare ocazie a primei reprize a apartinut formatiei noastre, Covaci irosind o oportunitate clara de gol care ar fi insemnat probabil intrarea la cabine cu 1-0 pentru CSM. Cu toate ca focsanenii se gindeau inaintea partidei doar la victorie, desfasurarea jocului n-a permis un galop de sanatate al vrincenilor. Cea de-a doua repriza a inceput mult mai furtunos, in minutul 48 Badic de la gazde reusind sa il invinga pe goalkeeper-ul Ivanciu cu o lovitura de cap din interiorul careului. CSM Focsani incepe sa echilibreze din nou disputa si chiar sa preia initiativa, Covaci si Andries irosind cele mai mari ocazii ale reprizei secunde. Perseverenta oaspetilor a dat pina la urma roade, egalarea venind firesc dupa o faza de atac sustinuta. In minutul 73, o centrare a lui Curteanu l-a gasit pe Toma, care inscrie cu capul in poarta iesenilor, 1-1 si focsanenii au inceput sa se gindeasca chiar la victorie. Cu toate acestea, tabela a ramas nemodificata pina la final, consemnind o remiza. Remiza care ii tine deocamdata pe locul al 4-lea, la 5 puncte de pozitia a doua, care duce la barajul pentru promovare, iar ocupanta locului doi va juca azi la Tg. Neamt, avind ocazia sa mareasca diferenta la opt puncte. (Ciprian FANARU)

Politehnica II Iasi "" CSM Focsani 1-1 (0-0)

Stadion : "Emil Alexandrescu 2". Spectatori: 100.

Au marcat : Badic (48) / Toma (73)

Arbitri : Zaharia Luciliu (Braila), Galeata Ovidiu (Pt. Neamt), Arusoaie Ovidiu (Pt. Neamt)

Rezerva : Rotaru Andrei (Braila)

Obs : Zanfirescu Bogdan (Botosani)

Politehnica II Iasi : Balan "" Carare, Saritaru, Mihaies, Tirlea "" Despa, Gutu (46 A. Radu), Badic, Talpan "" Leucuta, Plugaru .

CSM Focsani : Ivanciu "" Toma, Craciun, Radu, Sararu "" Toader, Curteanu, Mindrescu(46 Nistoroiu), Moise "" Covaci, Andries.

Antrenor: Damian Bancila


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.