Sport

Infringere dureroasa, generata de mai multi factori

Dan Chiriac
14 nov 2008 557 vizualizări
«Nu vreau sa pierdem trei partide intr-o saptamina» u spune tehnicianul Petrache Gurguiatu u United Galati - CSM Focsani 8 - 1 (3 - 1), intr-o partida restanta din Liga intii de futsal

CSM Focsani a pierdut din mai multe motive la o asemenea diferenta partida jucata miercuri seara, la Galati. Mai intii, antrenorul Petrache Gurguiatu nu s-a putut baza pe serviciile portarului Ivanciu, eliminat in jocul cu Moldocor Piatra Neamt, si ale lui Bucataru, accidentat la o partida. In aceste conditii, a fost adus al doilea portar al echipei, George Craciun, cel care a suferit o grava accidentare in timpul partidei, fiind inlocuit de Apostol. Craciun are nevoie acum de operatie pentru a-si reveni. Pe linga toate acestea au venit si ratarile monumentale ale fotbalistilor focsaneni, care nu au marcat din mai multe contraatacuri purtate 2 sau 3 la unu. Mai mult, in meciul de la Galati, fotbalistii focsaneni au ratat chiar si cu poarta goala. "Am fost foarte suparat dupa incheierea meciului, pentru ca portarul Craciun s-a accidentat in timpul jocului, iar echipa ratase foarte mult. Acum, meciul a trecut, iar noua nu ne ramine decit sa ne gindim la meciurile viitoare cu Brasovul si Sfintu Gheorghe, pe care ne dorim sa le cistigam. Nu vrem sa ne gindim la varianta de a pierde trei partide intr-o saptamina", a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. De altfel, la finalul partidei disputate in Sala Siderurgistul din Galati, gazdele au recunsocut ca diferenta de pe tabela nu este conforma cu cele intimplate pe teren, unde foscanenii au ratat iar galatenii au marcat. Dar cum fotbalul se joaca pe goluri, la final a ramas diferenta de sapte goluri in favoarea celor de la United Galati. Gazdele au jucat cu Tanasila - Luca, Cojoc, Plesu, Dima, Sirghi, Bagu, Ivan, Vioreanu, Balta, Stoica, Badarau. Antrenor a fost David Asandei. CSM Focsani a replicat cu portarii Craciun si Apostol si jucatorii de cimp Sararu, Covaci, Mirgoace, Patrascu, Burcacel, Toader, Dumitriu. Golurile gazdelor au fost marcate de Dima "" 3, Plesu -2, Sirghi, Vioreanu, Balta, in timp ce golul focsanenilor a fost reusit de Patrascu, care a egalat la unu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.