Sport

Victorii la juniori I

Dan Chiriac
5 nov 2008 821 vizualizări
Echipele de handbal juniori I CSS Adjud si LPS Focsani au reusit sa obtina victorii in etapa de la sfirsitul saptaminii trecute

Focsanenii au trecut cu 35 - 27, pe teren propriu, de LPS Onesti, intr-o partida disputata la Sala Polivalenta si dominata de la un capat la altul de focsaneni, care au condus pe parcursul celor 60 de minute de joc. La Adjud, in Sala de sport, CSS Adjud a trecut la pas de LPS Botosani. A fost un meci fara istoric, terminat cu victoria gazdelor, scor 44 - 23. (Dan CHIRIAC)


Medalie de argint la Cupa Bucovina


Simbata trecuta, judoka de la categoriile tineret, juniori si cadeti de la LPS CSM 2007 Focsani au luat parte la o competitie internationala la Gura Humorului. "Cupa Bucovina" a reunit la start echipe puternice, care s-au intrecut pentru medaliile puse in joc. Echipa focsaneana a obtinut locul II la concurs, iar la sfirsitul acestei saptamini, la Iasi vor avea loc finalele campionatului national la categoriile U 15 si U 20. (Dan CHIRIAC)


Cinci cluburi au alergat la Cupa Trotus


Simbata trecuta, la Adjud, s-a desfasurat concursul de atletism "Cupa Trotus". La aceasta competitie au participat sportivi de la CSS Tecuci, CSS Adjud, LPS Focsani, CSM 2007 Focsani si CS Unirea Focsani. Atletii din judetul nostru, care s-au facut remarcati de-a lungul intrecerii au fost: Vlad Dobrescu - locul II la 50 m - 6,7s (copii I); Mihaela Asavei - locul I la 60 m - 8,2s (juniori II) si Rares Munteanu - locul V - 7,4s (copii I). Sportivii vrinceni de la CS Unirea Focsani au obtinut urmatoarele rezultate:

Copii II

50 m F - Andreea Mocanu locul I

400 m F - Andreea Mocanu locul III

Copii I

500 m F Adelina Tarlungeanu locul III

Ana Margineanu locul VII

Catalina Costache locul IX

Juniori III

50 m F - Daniela Andronic locul II

50 m B - Bogdan Padure locul I

600 m F - Daniela Andronic locul III

800 m B - Bogdan Padure locul III

Simbata 8 noiembrie 2008, la Focsani va avea loc concursul "Memorial Cristea Ovidiu" pentru categoriile copii I, II si juniori III. (Ciprian FINARU)



Cupa "Vransah" la Sala Polivalenta


în zilele de 7, 8 si 9 noiembrie, Asociatia Judeteana de Sah Vrancea si revista Vransah organizeaza a doua editie a competitiei de sah "Cupa Vransah". La competitie pot participa atit sahistii legitimati si initiati, cit si cei de nivel mediu, neconsacrati sau in curs de consacrare. Turneul A este rezervat sahistilor seniori fara coeficient ELO, la care pot participa juniori si copii, indiferent de virsta. Turneul B este rezervat copiilor fara coeficient ELO, pina la virsta de 12 ani inclusiv. Cele doua turnee se vor desfasura la Sala Polivalenta in sistem elvetian, de 7 runde. Participantilor li se vor acorda diplome, iar primul clasat va avea un loc gratis la Cupa Vrancea, care se va desfasura la Gresu, in perioada 13-16 noiembrie 2008. înscrierile si sedinta tehnica incep vineri, 7 noiembrie, la ora 17.30, iar concursul va demara la ora 18.00. Deoarece turneele sint omologate la Federatia Romana de Sah, doar sahistii legitimati se pot inscrie. (Dan CHIRIAC)


Cine ne arbitreaza ?

Comisia Centrala a Arbitrilor a facut urmatoarele delegari pentru etapa Ligii a treia si campionatul national de juniori. (D. C.)

Liga a treia:

CSM Focsani-AS FC Birlad

Stadion: Milcovul Sud


A: George Ionut Brinzei (Botosani)

A1: Imre Bucsi (Sf Gheorghe)

A2: Adrian Vornicu (Botosani)

R: Aron Nemes (Sf. Gheorghe)

Obs: Vasile Rogozenco (Constanta)


Otelul Galati II-CS Panciu

Stadion: Siderurgistul


A: Andrei Chivulete (Bucuresti)

A1: Marius Sorin Bratianu (Braila)

A2: Marius Titirisca (Braila)

R: Adrian Kirita (Bucuresti)

Obs: Cataros Bratu (Calarasi)


Farul Constanta II-CS Eforie

Stadion: SNC


A: Mihai Gica (Focsani)

A1: Jenel Dimache (Bucuresti)

A2: Florin Liviu Burlacu (Slobozia)

R: Alexandru Samoila (Focsani)

Obs: Marius Ciugarin (Bucuresti)

Juniori:

CSM Focsani - ACS Ceahlaul 05

Teren: Mildovul 2


A1: Mihai Harabagiu (Bacau)

A2: Sorin C-tin. Urzica (Bacau)

L1: Bogdan Terente (Bacau)

L2: Alexandra Teodora Apostu (Bacau)









În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.