Sport

Bronz la Nationale

Dan Chiriac
4 nov 2008 636 vizualizări
Gimnasta Andreea Rotaru a obtinut medalia de bronz la campioantele nationale individuale care au avut loc la Deva.

CS Gimnastica Focsani a participat cu trei sportive, Andreea Rotaru, Maria Rauta si Georgiana Ceobotaru. Spre bucuria antrenorilor, Andreea Rotaru a obtinut medalia de bronz la sarituri, la nivelul trei. "Rotaru si Rauta au fost selectioante in lotul national si pentru ele se bat cluburile din Deva si Onesti. Sa vedem unde va aprecia federatia ca trebuie trimise cele doua. Sportivele noastre au avut o evolutie foarte buna la Deva, in conditiile in care concurenta a fost foarte mare, alaturi de cluburi ca Dinamo, Steaua, Deva sau Onesti. Pentru noi urmeaza o pauza competitionala pina in aprilie, dar ne vom pregati in continuare. Ne antrenam pentru ca urmeaza o noua etapa in gimnastica, mai ales ca se schimba din nou codul de punctaj", ne-a spus antrenoarea Adriana Lescovar, directorul CS Gimnastica Focsani. (Dan CHIRIAC)


"S-a vazut cind sintem odihniti"


Victoria obtinuta de CSM Focsani la Tg. Mures, in cadrul campionatului national de futsal, a fost o surpriza placuta pentru suporterii focsaneni. CSM Focsani a pierdut in tur, la Focsani, cu 7 - 1, in fata celor de la City\'us Tg. Mures, dar au invins in deplasare, duminica, cu 6 - 5, dupa golurile reusite de Curteanu - 4, Mirgoace si Bucataru. "Nu este o surpriza. Acesta este jocul nostru obisnuit si s-a vazut ca am fost odihniti. Daca acesti jucatori vor fi odihniti si nu vor face sute de kilometri in citeva ore, atunci putem bate pe oricine. Am demonstrat la Mures ca aceasta echipa are valoare si merita mai mult", a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.