Sport

FC Botosani refuza sa joace la Focsani

Dan Chiriac
31 oct 2008 735 vizualizări
In ciuda faptului ca Dinamo si-a rezervat bilete la un hotel din Focsani pentru partida de cupa cu FC Botosani si a anuntat ca va juca pe stadionul Milcovul , site-ul botosaneni.ro anunta ca echipa FC Botosani nu este de acord sa dispute partida la Focsani.

"Ar fi prea mare oboseala, distanta pina la Focsani este mare, mai ales ca urmeaza la trei zile un meci cu Sportul Studentesc. Vrem sa jucam la Bacau sau Piatra Neamt", a spus un oficial al botosanenilor. Daca cele doua echipe nu se vor intelege, locul de disputare al meciului va fi stabilit de Federatia Romana de Fotbal. Totusi, oficialii celor doua echipe urmau sa aiba o ultima discutie aseara pentru a stabili locul de disputare a meciului. Tot la Focsani au intentionat sa joace si Unirea Urziceni si Otelul, dar deocamdata nu s-a stabilit nimic oficial. (D. C.)


Cupa Armatei, un memorial pentru cei care au promovat sahul


Sahistii Neculai Badiu si Costel Popovici au trecut in nefiinta in aceasta luna


Cupa Armatei la sah s-a desfasurat zilele trecute la Sala Polivalenta si la Scoala "Nicolae Iorga" din Focsani. Turneul A pentru seniori legitimati, cu un fond de premii de 150 RON, a fost cistigat de sahistul de categoria I Paul Ionita, urmat in ordine de candidatul de maestru Catalin Silvestru, candidatul de maestru Grigore Malureanu si sahistul de categoria I Fanel Sandru. La acest turneu au participat si juniorul Andrei Arghirescu precum si copiii Elena Adelaida Toma si Andreea Simona Toma. De remarcat ca cea mai tinara participanta, Andreea Simona Toma, a implinit pe 15 octombrie 11 ani. Turneul B pentru seniori nelegitimati, cu un fond de premii tot de 150 RON, a fost cistigat de locotenentul colonel Viorel Balla, de la Sectia de Pompieri Adjud, urmat, in ordine, de colegul sau, plutonierul Nicolae Dediu, Vasile Crisan si Gheorghe Chelmus. Aceasta a fost prima competitie de sah desfasurata dupa decesul candidatului de maestru Neculai Badiu, animatorul sahului vrincean in ultimii 50 de ani. Cea de-a doua umbra de tristete a fost legata de disparitia dintre noi a instructorului de specialitate, antrenorul Costel Popovici, de la Directia pentru Sport Vrancea, un permanent sprijin pentru miscarea sahista din judet. Turneul C pentru copii legitimati si nelegitimati, din clasele I-IV, cu un fond de premiere de doar 100 RON, a fost cistigat de Cosmin Vasiliu, urmat de Mihai Ignatescu, Vlad Stefanescu si Viviana Mihaila. Turneul D pentru copii legitimati si nelegitimati, din clasele V-VIII, cu un fond de premiere tot de 100 RON, a fost cistigat de Elena Adelaida Toma urmata de Andreea Simona Toma, Bogdan Craciun si Andreea Mihai. Competitia a fost organizata de Directia pentru Sport Vrancea in colaborare cu Asociatia Judeteana de Sah si Scoala "Nicolae Iorga". (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.