Sport

Cine (ne) arbitreaza?

Dan Chiriac
23 oct 2008 655 vizualizări
Comisia Centrala a Arbitrilor a facut urmatoarele delegari pentru partidele din Liga a treia care vor avea loc la sfirsitul acestei saptamini. (D. C.)

Laminorul Roman- Aerostar Bacau

Stadion: Laminorul


A: Carp Marian (Galati)

A1:Cumpanici Viorel (Galati)

A2: Paraschiv Ionut (Focsani)

R: Samoila Alexandru (Focsani)

Obs: Palade Vasile (Pascani)

Cetate Tirgu Neamt - CSM Focsani

Stadion: Cetatea 25.10.2008 ora 15.00


A: Hompoth Dezso (Od. Secuiesc)

A1:Simo Zoltan (Od. Secuiesc)

A2:Szabo Attila (Od. Secuiesc)

R: Balint Atilla (Od. Secuiesc)

Obs: Soiman Vasile (Bacau)


Poli 2 Iasi SA - CSM Rimnicu Sarat

Stadion: Emil Alexandrescu 2


A: Bocaneala Marius (Galati)

A1: Stanila Luci (Focsani)

A2:Danciu Mihai (Focsani)

R: Anghelinei Ionut (Galati)

Obs: Rusu Cristinel (Focsani)


CS Panciu - Rapid Suceava

Stadion: Orasenesc


A: Dan Costin (Calarasi)

A1: Dragusin Giani (Calarasi)

A2: Radulescu Ionel (Calarasi)

R: Brindusa Cristian (Calarasi)

Obs: Negoita Teodor (Braila)


Directia pentru Sport formeaza instructori sportivi


u cursurile sint gratuite


Directia pentru Sport a Judetului Vrancea organizeaza, incepind cu 3 noiembrie, cursuri de formare pentru instructori sportivi la ramurile atletism, baschet, fotbal si judo. Cursurile sint sustinute de specialisti de la Directia pentru Sport, alaturi de profesori de la asociatiile judetene de profil. Instruirile sint impartite in patru module care vizeaza legislatia din domeniul sportului, teoria si metodica antrenamentului sportiv, refacerea dupa efort si elemente de prim ajutor in caz de accidente sportive, dar si modul specific pentru fiecare ramura de sport in parte. La cursuri se pot inscrie persoane cu virsta de minim 18 ani, care sa aiba cel putin studii medii finalizate cu diploma de bacalaureat, fosti sau actuali sportivi, dar si iubitori ai sportului. Cursurile se finalizeaza prin examen pentru obtinerea carnetului de instructor sportiv. Aceste cursuri sint organizate fara plata vreunei taxe, iar inscrierea se face la sediul Directiei pentru Sport Vrancea din Focsani, bd. Uniri nr. 12, pina pe 3 noiembrie, orele 16,00, pe baza de cerere insotita de urmatoarele documente: certificat de nastere; act de identitate; ultimul act de studii; legitimatie de sportiv - daca este cazul si certificat medical. Documentele se prezinta in copie, insotite de originale. Relatii suplimentare la telefon 0237.212.536. (Dan CHIRIAC)


Cupa "Ziua Armatei" la sah


în cinstea Zilei Armatei, sarbatorita in fiecare an la 25 octombrie, Directia Judeteana pentru Sport Vrancea, Asociatia Judeteana de Sah Vrancea si Scoala "Nicolae Iorga" Focsani organizeaza in zilele de 24 octombrie si 26 octombrie 2008 competitia de sah "Cupa Ziua Armatei". în ziua de 24 octombrie, la Sala Polivalenta Focsani, incepind cu ora 16.30, va debuta turneul destinat seniorilor legitimati si nelegitimati, care pune la bataie premii in valoare de 300 de lei. înscrierile si sedinta tehnica incep la ora 16.00. Pe 26 octombrie, la Scoala "Nicolae Iorga" Focsani, incepind cu ora 13.30, are loc turneul C destinat copiilor din clasele I - IV, cu un fond de premii de 100 RON, dar si turneul D destinat copiilor din clasele V - VIII, fond de premii 100 RON. înscrierile si sedinta tehnica incep la ora 13.00. Alte relatii se pot obtine de la Dan Toma, presedintele Asociatiei Judetene de Sah Vrancea, la numarul de telefon 0728228231. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.