Sport

Brigada din Odorhei la meciul CSM-ului de la Tg. Neamt

Dan Chiriac
23 oct 2008 877 vizualizări
La rindul sau, FC Panciu va fi arbitrata in meciul cu Rapid Suceava de arbitri din Calarasi Comisia Centrala a Arbitrilor a decis ieri brigazile care vor conduce partidele echipelor vrincene in Liga a treia.

Meciul dintre FC Panciu si Rapid Suceava va fi condus la centru de Dan Costin (Calarasi), ajutat la cele doua linii de Giani Dragusin si Ionel Radulescu, ambi din Calarasi. Rezerva va fi Brindusa Cristian tot din Calarasi. Observator federal a fost desemnat Negoita Teodor (Braila). Pancenii asteapta cu incredere meciul cu sucevenii. "Desi nu va juca fundasul central Calin, care este suspendat pentru cumul de cartonase, noi asteptam sa ne revenim dupa meciul de la Focsani si sa obtinem cele trei puncte", a spus presedintele FC Panciu, Florin Stoica. Simbata, la Tg. Neamt, CSM Focsani va juca cu echipa locala Cetate. Meciul va fi condus de Hompoth Dezso, ajutat la cele doua linii de Simo Zoltan si Szabo Attila, toti din Odorheiul Secuiesc. Rezerva este Balint Atilla (Od. Secuiesc) iar observator federal Soiman Vasile (Bacau). Focsanenii au efectuat ieri o noua sedinta de pregatire, la care nu a putut lua parte Sararu, care are inca probleme la un picior. Fundasul stinga al CSM-ului ar putea sa se recupereze si sa joace la Tirgu Neamt. Curteanu va fi absenta sigur la acest joc, fiind suspendat, dar in acelasi timp are si probleme medicale care il tin departe de gazon. Adrian Toma si-a reluat pregatirile usoare dupa accidentarea din jocul cu Laminorul Roman, dar se pare ca nu va putea juca simbata. La antrenamente ia parte in continuare Andy Gody Gerard, de 18 ani, venit de la echipa U 17 a clubului Rennes din Franta. Componentul echipei U 17 a Frantei a venit la schimb cu Mohammed Konate si apartine fostului presedinte al CSM Focsani, Dan Dumitru. Acesta a fost "preluat" de alti doi jucatori veniti din alte orase la Focsani, Mirgoace si Moise, care au grija de tinarul francez pentru a se integra in noul colectiv de jucatori. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.