Sport

Sper sa fiu inspirat la acest joc

Dan Chiriac
15 oct 2008 544 vizualizări
Spune antrenorul echipei CSM Foscani, Damian Bancila u acesta considera jocul cu FC Panciu doar un meci de campionat, din etapa a zecea

Comisia Centrala a Arbitrilor a decis ieri brigada de arbitri care va conduce derby-ul Vrancei, dintre CSM Focsani si FC Panciu, meci care se va disputa vineri, de la orele 15.00, pe stadionul "Milcovul". La centru va fi Ionut Neagu, din Poenari, care va fi ajutat la cele doua linii de Emil Mateescu si Lucian Banu, ambii din Ploiesti. Rezerva va fi ploiesteanul Alexandru Ionescu. Daca oficialii clubului din orasul Panciu considera un derby local partida de vineri, antrenorul focsanenilor il vede ca un simplu meci de campionat. "Nu va fi un derby ci doar un joc specific de campionat cu o echipa nou-promovata. Este drept ca acolo s-au facut multe lucruri bune, dar noi nu sintem in competitie cu FC Panciu. Sintem angrenati in doua campionate, la fotbal si la futsal si nu vrem sa intram intr-o noua competitie, cea cu FC Panciu. M-as bucura ca la finalul campionatului cele doua echipe sa se claseze pe unul dintre primele trei locuri, adica macar una sa prinda barajul sau primul loc", spune Damian Bancila. Acesta afirma ca este la curent cu situatia jucatorilor de la Panciu, care au jucat in trecut la CSM si acum vor sa arate ca au valoare. "Noi pregatim orice joc din campionat cu mare atentie. Ne-am adaptat foarte greu in liga a treia, desi, la inceput, seria parea usoara. Daca ne gindim la meciul de la Botosani, am dominat intreaga repriza, am luat gol dintr-o lovitura mult din lateral, iar in primele 20 de secunde, in actul secund, vine o alta greseala, care a inchis practic jocul", a mai spus Damian Bancila. CSM Focsani nu va putea conta la acest joc pe Toma, Curteanu, Toader, Burcacel si Sandu. Cit priveste formula de echipa pe care vrea sa o trimita in teren, Bancila a spus ca "nu pot dezvalui nimic, dar sper sa fiu inspirat de aceasta data". (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.