Sport

Madalina Lupu, argint la nationale

Dan Chiriac
14 oct 2008 686 vizualizări
Tenismena focsaneana Madalina Lupu a obtinut medalia de argint cu echipa ICMRS Galati, unde este legitimata in prezent.

Saptamina trecuta au avut loc, la Bucuresti, Campionatele Nationale de tenis ale echipelor de seniori, competitie la care a participat si Madalina Lupu, componenta a CSM 2007 Focsani. Aceasta a jucat pentru echipa Dunarea-ICMRS Galati, in baza unui protocol de dubla legitimare incheiat in toamna anului trecut, cistigind in final medalia de argint, dupa ce in finala a fost invinsa de CS Olimpia Bucuresti, formatie la care au jucat, printre altele, Raluca Olaru, componenta a lotului national de Fed Cup si Elena Bogdan, finalista din acest an al turneului de junioare de la Roland Garros. In saptamina anterioara, Lupu a avut posibilitatea sa mai cistige o medalie la dublu mixt impreuna cu galateanul Razvan Lazarenco, dar cei doi au pierdut in sferturi de finala, dupa ce au avut o minge de meci. In proba de simplu focsaneanca a pierdut inca din primul tur, fiind invinsa in trei seturi de craioveanca Alexandra Caluseriu. (Dan CHIRIAC)


Robert Giurgea, primul loc in Franta


Sportivul Robert Giurgea, de la CS Unirea Focsani, a obtinut primul loc la campionatele mondiale de karate skdun care au avut loc in Franta. Sportivul antrenat de tatal sau, Aurel Giurgea, a facut un turneu foarte bun si a urcat pe primul loc la categoria 75 de kilograme, la tineret. Acesta a mai obtinut primul loc si in competitia pe echipe, dar si bronzul la mixt. Tot la competitia din Franta a obtinut argintul si Andrei Banita - la kata juniori si cadeti precum si Andrei Belibou la kumite. (D. C.)


Steluta Padurice, campioana nationala la Brasov


Karateka Steluta Padurice a devenit campioana nationala la Brasov, lakarate asihara. Sportiva de la clubul SLD Focsani a pastrat traditia si a adus titlul la Focsani, la categoria 55 de kilograme. La aceasta categorie, Steluta a s-a impus dupa ce a trecut si de sora sa, Doinita, care a urcat pe locul trei, obtinind bronzul. Tot bronz a obtinut si Gabi Pirvu la categoria 70 de kilograme. La tineret, Mihai Proca a fost medaliat cu argint. Sportivii sint antrenati de Liviu Stanica, la clubul SLD Focsani. (D. C.)


Obiectiv schimbat la U 19


Echipa de rugby U 19 de la LPS Focsani a pierdut pe teren propriu, scor 19 - 7, meciul disputat in etapa a doua a Superligii nationale. Focsanenii au fost condusi si la pauza de Unirea Iasi, scor 12 -7 si nu au reusit sa revina in actul secund. "Am facut un meci slab, jucatorii dovedind ca nu au incredere in ei. Se confirma faptul ca in acest an nu putem emite pretentii la play-off la U 19, aceasta generatie fiind una mai slab cotata decit cele anterioare. In aceste conditii am decis ca mai multi jucatori de la U 19, care indeplinesc virsta, sa joace in continuare la U 18, unde vom ataca fazele superioare",a spus profesorul Viorel Ion. Simbata, la U 18, LPS Focsani a invins cu 38 - 0 in meciul disputat la Braila, cu echipa locala RC. La U 17, cele doua echipe au terminat la egalitate, 7 - 7. Etapa viitoare, LPS Focsani va juca pe teren propriu, vineri, de la orele 13.00, cu CSS Birlad. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.