Sport

Puteam mai mult

Dan Chiriac
14 oct 2008 707 vizualizări
Considera presedintele echipei FC Panciu, judecatorul Florin Stoica, despre evolutia de pina acum a echipei u acesta apreciaza ca un derby local meciul de vineri cu CSM Focsani

Apropierea derby-ului cu CSM Focsani i-a determinat pe oficialii clubului FC Panciu sa sustina o conferinta de presa in care au vorbit despre primele noua etape din acest campionat, dar si despre meciul de vineri, care naste orgolii in rindul jucatorilor si conducatorilor. Presedintele pancenilor, judecatorul Florin Stoica, a considerat ca evolutia echipei sale in primele noua etape a fost una buna. "Ma asteptam insa la mai mult, dar pe fondul lipsei de exeprienta si a tineretii am pierdut mai multe puncte acasa. Echipa a dovedit insa ca are valoare, obtinind noua puncte din deplasare. Rezultatele ne dau incredere pentru viitor si speram ca pe fondul pregatirii mai bune a jocului, mai ales din punct de vedere mental, sa crestem peste acest ^ 2 pe care-l avem la adevar", a spus Florin Stoica. Acesta a considerat ca rezultate pozitive au venit si datorita omogenitatii echipei, care joaca in aceasta formula de un an si jumatate, cu aceeasi conducere tehnica. "Am cistigat meciuri foarte grele in deplasare, la Iasi sau la Berca si am cedat puncte acasa cu echipe mai slab cotate, gen Willy Bacau. Chiar daca sintem pe locul patru, obiectivul nostru ramine mentinerea in Liga a treia. Nu ne putem gindi la mai mult, pentru ca nu sint bani pentru a promova in esalonul superior. Asta nu inseamna ca nu vrem sa cistigam fiecare meci, iar la urma vom vedea ce vom face daca vom fi pe primul sau al doilea loc", a adaugat Stoica. Presedintele Stoica nu a ascuns faptul ca meciul de vineri cu CSM Focsani va naste orgolii. "Sintem increzatori intr-un rezultat bun. Este, fara discutie, un derby local, in care nu exista neaparat ambitii, dar este o competitie, atit la nivelul jucatorilor, cit si a conducerilor. Noi vizam victoria in orice meci", a subliniat Stoica. (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.