Sport

Handbalul si futsalul se amina pentru saptamina viitoare

Dan Chiriac
1 oct 2008 534 vizualizări
Tirgul de haine care are loc la Sala Polivalenta din Focsani a dus la aminarea jocului de handbal dintre CSM Focsani si HC Vaslui, partida care trebuia sa se dispute simbata, de la orele 12.00, la Sala Polivalenta.

Partidele vor avea loc dupa terminarea tirgului de haine

"Cu acordul Federatiei Romane de Handbal, am obtinut aminarea jocului cu HC Vaslui pentru miercuri, 8 octombrie, de la orele 17.30. Totodata, meciul de simbata viitoare, de la Galati, s-a aminat cu o zi, urmind avea loc duminica, 12 octombrie, de la orele 11.00", a spus profesorul Lucian Tucan, antrenorul echipei CSM Focsani. Acesta a tinut sa aprecizeze evolutia elevilor sai in partida cu LPS Piatra Neamt . "Am dovedit ca infringerea de la Bacau a fost doar un accident. Baietii au jucat bine si au aratat ca au valoare. De altfel, s-a vazut ca echipa din Bacau nu este chiar cenusareasa seriei, reusind sa invinga si la Vaslui. Se pare ca portarul lor este un adevarat inger pazitor care face minuni", a mai adaugat Lucian Tucan. Meciul de handbal este cel de-al doilea eveniment sportiv care a fost aminat. Partida de futsal dintre CSM Focsani si Spicom Sf. Gheorghe va avea loc luni, 6 octombrie, de la orele 17.00, in Sala Polivalenta. Sala Polivalenta este ocupata pina duminica seara cu tirgul de haine "Confintex". (Dan CHIRIAC)


Rezultatele ultimei etape Divizia A de handbal masculin:


HC Vaslui - CSS Bacau 21 - 24

CSM Focsani - LPS Piatra Neamt 26 - 21

Univ. Galati - Bucovina Suceava 35 - 29

Rom-Cri Brasov - Poli Iasi 34 - 33


Clasament:


1. Rom Cri Brasov 4p ^ 8

2. CSM Focsani 4p ^ 5

3. CSS Bacau 4p ^ 4

4. LPS Piatra Neamt 4 p ^ 3

5. Poli Iasi 3p ^ 5

6. HC Vaslui 3p -1

7. Univ. Galati 2p - 11

8. Bucovina Suceava 0p - 13

Liga a cincea va incepe pe 5 octombrie


Liga a cincea la fotbal va incepe duminica dupa-amiaza. Aseara, la sediul Asociatiei Judetene de Fotbal din incinta Salii Polivalente, s-au prezentat delegatii mai multor echipe care doresc sa ia parte la competitie. AJF Vrancea a anuntat ca Liga a cincea va incepe cu echipele care se vor inscrie pina la data limita. Pina aseara isi anuntasera participarea echipele din Paunesti, Balesti, Nereju, Naruja dar si AS FC Unirea Focsani. Formatiile care nu au intrat in Liga a patra si care doresc sa participe la campionatul judetean o pot face in continuare, inscriindu-se la AJF Vrancea, doar in zilele urmatoare, inainte de startul Ligii a cincea. Jocurile campionatului judetean se vor disputa in aceasi zi cu cele din Liga a patra, dar dupa-amiaza. Primele clasate in Liga a cincea vor promova la sfirsitul campionatului in Liga a patra, in timp ce echipele din Divizia D vor juca la anul in campionatul judetean. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.