Sport

Doi englezi la FC Panciu

Dan Chiriac
23 sep 2008 703 vizualizări
Angello Harrop si Deklun Barker vor juca pentru formatia vrinceana Echipa de Liga a treia FC Panciu a reusit sa transfere doi jucatori din Anglia, care vor evolua in Vrancea incepind de vineri, de la partida cu Willy Bacau.

Ieri dimineata, Angello Harrop, 22 ani, si Deklun Barker, 17 ani, s-au antrenat cu FC Panciu. Pancenii au efectuat o sedinta de pregatire pe stadionul "Milcovul II" din Focsani si apoi o sedinta de recuperare la Sala Polivalenta. In acest timp, presedintele celor de la FC Panciu, Florin Stoica, a fost la Bucuresti, impreuna cu impresarul jucatorilor pentru perfectarea transferurilor. "Angello Harrop joaca mijlocas, iar in ultimul an a evoluat in Liga a treia din Anglia, la Collcester. Celalalt fotbalist, Deklun Barker, este portar, are 1,86 inaltime si a jucat in nationala U 17 a Angliei", ne-a spus impresarul celor doi jucatori. Aducerea celor doi englezi la Panciu vine sa aduca o noua impresie placuta despre o echipa care in urma cu un an si jumatate era una de pluton in Liga a patra. FC Panciu va juca in curind in nocturna, are in componenta jucatori straini si nu este exclus ca pe viitor sa anunte construirea unui nou stadion si chiar intentiile de promovare in Liga a doua. (Dan CHIRIAC)


Amical la Vulturu


FC Panciu va juca in aceasta seara o partida de pregatire in compania echipei Energia Vulturu. Partida va avea loc pe stadionul din comuna Vulturu, cu incepere de la orele 17.00. FC Panciu se pregateste pentru partida din etapa a sasea cu Willy Bacau. Energia Vulturu a jucat saptamina trecuta un amical si cu cealalta formatie de Liga a treia din Vrancea, CSM Focsani, pierzind cu 3 - 0. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.