Sport

Panciu joaca in Copou

Dan Chiriac
19 sep 2008 602 vizualizări
Poli II Iasi - FC Panciu, azi, de la orele 17.00, in etapa a sasea a Ligii a treia FC Panciu va incerca azi sa obtina un rezultat favorabil in fata echipei secunde a Politehnicii Iasi. Gazdele ar putea beneficia de aportul citorva jucatori de la echipa mare, tinind cont ca aceasta va juca tocmai luni meciul de prima liga cu Dinamo

Partida va avea loc pe terenul doi din cadrul Complexului Sportiv "Emil Alexandrescu". Pentru acest joc a fost delegat la centru Horia Abrudan, bacauanul care arbitreaza in liga secunda. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de Florin Visan si Nicoleta Chirila - ambii din Galati. Rezerva va fi bacauanul Mihai Harabagiu, care etapa trecuta a condus jocul dintre FC Panciu si FCM Birlad, incheiat nedecis, 1 - 1. FC Panciu va incerca sa dea lovitura la Iasi si sa se intoarca cu trei puncte de pe terenul unei echipe care nu a rupt gura tirgului in acest inceput de campionat. FC Panciu a dovedit de mai multe ori ca poate cistiga pe orice teren si, daca va repeta evolutiile din primele runde, poate sa obtina cel putin un punct in Copou. Pentru acest joc, antrenorul Ionica Serea are la dispozitie aproape toti jucatorii, doar Paul Cioran fiind in continuare accidentat si avind sanse mici sa joace. (Dan CHIRIAC)


Poli II Iasi - FC Panciu

Stadion: "Emil Alexandrescu 2". Orele: 17.00.

Arbitri: Horia Abrudan - Bacau,

Rezerva: Mihai Harabagiu - Bacau, Florin Visan si Nicoleta Chirila - Galati.

Observator federal: Gheorghe Mihalache - Buzau

FC Panciu: Lazar - Voinea, R. Stan, Calin, Cl. Mihai - Radu, Dutu, Mocanu, Chivu - Costin, Predoiu.

Antrenor: Ionica Serea



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.