Sport

Un nou derby vineri

Dan Chiriac
16 sep 2008 696 vizualizări
Neluata in seama de multi la inceputul campionatului, formatia Otelul II Galati s-a abonat la locurile fruntase si pare ca se va bate cu sanse reale pentru promovare. Galatenii au invins in ultima etapa pe teren propriu si au prins locul trei.

Vineri, pe stadionul Milcovul, CSM Focsani va incerca sa opreasca seria meciurilor fara infringere pentru galateni. Meciul este foarte important pentru elevii lui Bancila, in conditiile in care un rezultat favorabil ar mentine CSM-ul in topul ligii si ar conferi un moral ridicat jucatorilor pentru partidele viitoare. De altfel, tehnicianul focsanenilor a anuntat ca vrea sa cistige urmatoarele partide pe care echipa le va disputa, prima dintre acestea fiind cea cu Otelul. Este de asteptat ca macar pina vineri contractele celor doi antrenori sa fie inregistrate la Federatia Romana de Fotbal pentru a se evita o noua situatie penibila de genul celei intimplate vinerea trecuta, la Galati, cind si Bancila si Pastia au dat indicatii de pe margine. (Dan CHIRIAC)


Programul etapei de vineri, orele 17.00


Etapa VI-a


CSM Focsani - Otelul 2 Galati

Rapid Suceava - Aerostar Bacau

CSM Rm. Sarat - Fcm II Bacau

Raraul Cimpulung - Ceahlaul II

Willy Bacau - Ecologistul Botosani

Petrolul Berca - Laminorul Roman

Poli II Iasi - FC Panciu

FCM Birlad - Cetate Tg. Neamt

Pambac Bacau - CFR Pascani


CLASAMENT - 5


1. CSM Rm.Sarat 5 4 0 1 10-2 12p

2. Petrolul Berca 5 3 2 0 12-2 11p

3. Otelul II Galati 5 3 2 0 12-3 11p

4.Pambac Bacau 5 3 2 0 7-4 10p

5. CSM Focsani 5 3 0 2 5-7 9p

6. Aerostar 5 2 1 2 7-3 7p

7. FC Panciu 5 2 1 2 7-4 7p

8. Laminorul Roman 5 2 1 2 5-3 7p

9. Rapid Suceava 5 1 3 1 4-4 6p

10. Willi Bacau 5 1 3 1 6 -7 6p

11. CFR Pascani 5 2 0 3 4-9 6p

12. Ceahlaul II 5 2 0 3 5-12 6p

13. Raraul 5 1 2 2 3-4 5p

14. Ecologistul BT 5 1 2 2 3-5 5p

15. Poli II Iasi 5 1 1 3 3-7 4p

16. FCM Birlad 5 1 1 3 4-10 4p

17. FCM II Bacau 5 0 3 2 4-9 3p

18. Cetate Tg. Neamt 5 0 2 3 4-10 2p


ncepe campionatul de rugby la juniori


u antrenorul Viorel Ion cere ingaduinta de la profesori pentru elevii sai


Echipele de juniori U 17 si U 18 de la LPS Focsani vor functiona si in acest an ca centre de excelenta, unicele din Romania. Echipa U 18 face parte dintr-o serie care cuprinde echipele CSS Birlad, LPS Focsani, CS Unirea Iasi, Dunarea Galati, CSS Tecuci, LPS Suceava, RC Martelli Buzau, CS Gura Humorului si RC Braila. La U 17, din serie fac parte LPS Focsani, CS Unirea Iasi, Dunarea Galati, CSS Tecuci, RC Braila si Grupul Scolar CFR Pascani. In prima etapa, pe 21 septembrie, LPS Focsani va juca in deplasare cu CSS Tecuci, urmind ca in etapele urmatoare focsanenii sa joace acasa cu Dunarea Galati si in deplasare cu Unirea Iasi. Lotul celor de la U 18 este format din urmatorii jucatori: Birla, Barbu, Bors, Nenciu, Saniuta, Cernat, Duca, Dumitrascu, Damian, Bucur, Gurcioaia, Condrat, Neagu, Lupu, Matei, Mazare, Abegeru, Pascu, Taban, Tivda, Nicolae, Namolosanu, Hotlog, Apanache si Mereuta. La U 17 lotul ii cuprinde pe Barba, Constantin, Craciun, Radu, Visan, Marcu, Torok, Cristoiu, Batog, Damian, Lacatus, Mastahac, Buzea, Manolache, Drilea, Fratila, Gheorghita, Ichim, Hanganu, Olaru si Drimboceanu. Profesorul Viorel Ion, cel care se ocupa de pregatirea sportivilor de la Focsani, a tinut sa le multumeasca dascalilor de la Liceul cu Program Sportiv si sa le ceara aceeasi bunavointa in ceea ce-i priveste pe acesti sportivi care formeaza un centru de excelenta. (Dan CHIRIAC)


CASETA


Ionel Badiu, selectionat in lotul national


Component al lotului formatiei Liceului cu Program Sportiv Focsani, rugbistul Ionel Badiu a fost selectionat la nationala Romaniei U 19. Focsaneanul va lua parte alaturi de colegii sai la Campionatele Europene rezervate acestei categorii de virsta. Competitia urmeaza sa se dispute in Polonia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.