Sport

Incearca sa dea lovitura sub Pietricica

Dan Chiriac
13 sep 2008 639 vizualizări
Moldocor Piatra Neamt - CSM Focsani, azi, orele 18.00, in etapa a doua a Ligii intii de futsal Echipa de futsal CSM Focsani va disputa azi o noua partida dificila in cadrul Ligii intii. Adversara de azi este echipa Moldocor Piatra Neamt, care in campionatul trecut a terminat pe locul 5.

Focsanenii au pierdut in prima etapa, 1 - 7, pe teren propriu in fata formatiei City\'us Tg. Mures, cistigatoarea Cupei Romaniei in sezonul trecut, in timp ce nemtenii au cistigat cu 1 - 0 partida jucata in deplasare cu Concordia Chiajna. Meciul va incepe la orele 18.00 si va fi arbitrat de Gyozo Gall - Odorheiul Secuiesc si Doru Balmus - Galati. Rezerva este Emil Ganea - Onesti, iar observator federal Emil Voicu - Bacau. Antrenorul Petrache Gurguiatu nu va putea conta pe serviciile portarului Ivanciu eliminat in prima etapa. Lotul focsanenilor ii cuprinde pe Apostol, Bucataru, Sararu, Curteanu, Patrascu, Covaci, Burcacel, Mirgoace si Nechifor. (Dan CHIRIAC)




Etapa a doua


Moldocor - CSM Focsani

Tg. Mures - Rom Brasov

United Galati - Spicom

Odorheiul Secuiesc - Concordia Chiajna


Clasament - 1



1. Tg. Mures 1 1 0 0 7-1 3p

2. Odorhei 1 1 0 0 4-2 3p

3. United Galati 1 1 0 0 3 -1 3p

4. Moldocor 1 1 0 0 1-0 3p

5. Concordia 1 0 0 1 0-1 0p

6.Spicom Sf. Gh 1 0 0 1 2-4 0p

7.Rom Brasov 1 0 0 1 1-3 0p

8. CSM Focsani 1 0 0 1 1-7 0p

Derby-ul orgoliilor la Vulturu


u Energia Vulturu - FC Dumitresti, in etapa a doua a Ligii a patra


Energia Vulturu si FC Dumitresti se vor intilni miine intr-un meci al orgoliilor. Oaspetii au in componenta multi dintre componentii echipei de anul trecut de la Energia Vulturu si spun ca vor sa obtina o victorie cit mai clara pentru a demonstra ca s-a facut o greseala in momentul in care s-a renuntat la ei. Pe de alta parte, Energia Vulturu, cu un lot intinerit si cu un nou antrenor, Costel Stanciu, va incerca sa dea o replica cit mai dirza celor din Dumitresti. De altfel, cei din Vulturu anunta ca situatia din acest moment este doar una de moment. "Sa fiti siguri ca tot Vulturu va promova in acest an. Obiectivul nostru in acest campionat este sa promovam in Liga a treia. Vom juca in tur cu aceasta echipa, vom incerca sa ne mentinem pe locurile fruntase, dupa care vom aduce multi jucatori de valoare cu care vom cistiga play-off-ul", a spus Dan Dumitru, unul dintre sponsorii celor de la Energia Vulturu. (Dan CHIRIAC)


Se joaca doua etape la Cupa Artimex


Ajunsa la editia a doua, Cupa Artimex la minifotbal isi va desfasura azi si miine partidele etapelor a treia si a patra. Jocurile au loc la baza sportiva sintetica "Artimex" de linga Pasarela Odobesti. In ambele zile partidele incep la orele 16.00. (Dan CHIRIAC)



Programul etapei a treia:


Simbata 13 septembrie - orele 16.00


BMS Emys - Texas

Medcenter - Teomax

Red - Dogs - Guvizii

Ichi - Vointa

Jandarmii - B.T.

Alert - Pasarel



Etapa a patra: duminica 14 septembrie - orele 16.00


B. T. - Pasarel

Alert - Vointa

Jandarmii - Ichi

Medcenter - BMS Emys

Teomax - Guvizii

Red-Dogs - Texas


Handbal la Polivalenta


u CSM Focsani - Bucovina Suceava, azi, orele 12.00


CSM Focsani va debuta azi de la orele 12.00 in cadrul Diviziei A de handbal masculin. Elevii profesorului Lucian Tucan vor juca cu Bucovina Suceava. Lotul focsanenilor este in mare identic cu cel folosit in campionatul trecut. Ca si in campionatul precedent principala problema a handbalistilor este situatia financiara. (Dan CHIRIAC)


Azi se mai joaca partidele:



CSS Bacau LPS Piatra Neamt

CSM Focsani 2007 Univ Bucovina Suceava

HC Vaslui Politehnica Iasi

Univ Galati CSM Rom Cri I Brasov


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.