Sport

Indisponibili pentru jocul cu Aerostar

Dan Chiriac
11 sep 2008 704 vizualizări
Toader si Moise ar putea absenta in jocul cu Aerostar Bacau CSM Focsani se confrunta cu probleme in perspectiva meciului de vineri pe care il va sustine in deplasare, la Bacau, cu Aerostar.

Partida se anunta a fi foarte disputata, in conditiile in care ambele echipe si-au anuntat intentiile de promovare in acest sezon. Bacauanii au adunat doar patru puncte in primele patru etape si ocupa un loc modest in clasament. Vali Toader si juniorul Stefan Moise au probleme medicale si sint incerti pentru acest joc. Staff-ul medical de la CSM Focsani incearca sa-i refaca pe cei doi in perspectiva jocului de la Bacau. Daca Moise are totusi sanse sa joace la Bacau, pentru Toader problemele sint mult mai serioase.


Brigada buzoiana


Comisia Centrala a Arbitrilor a decis brigada de arbitri care va conduce partida dintre Aerostar Bacau si CSM Focsani. La centru va fi Adrian Vizireanu, ajutat la cele doua linii de Romeo Lungu si Mihai Cosconea. Arbitru de rezerva a fost desemnat Laurentiu Ionascu. Totodata, partida dintre FC Panciu si FCM Birlad il va avea la centru pe bacauanul Mihai Harabagiu, ajutat la cele doua linii de Cosmin Badeanu din Moreni si Adrian Ionescu - Tirgoviste. In meciul de la Panciu, arbitru de rezerva va fi o femeie - Ioana Oprescu, din Tirgoviste.


Dorm la Bacau


Cum meciul de la Bacau se termina la orele 19.00, iar meciul de futsal din Liga intii dintre Moldocor Piatra Neamt si CSM Focsani este programat a doua zi la orele 13.00, fotbalistii care fac parte din lotul de fotbal si de futsal vor ramine dupa meci la Bacau si vor inopta la un hotel din oras. Lotul focsanenilor va pleca a doua zi dimineata spre Piatra Neamt, locul unde se va juca partida din cadrul etapei a doua a Ligii intii de futsal. In cursul zilei de azi, Comisia Centrala a Arbitrilor va decide si brigada care va conduce jocul de la Piatra Neamt. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.