Sport

Egal just

Dan Chiriac
1 sep 2008 727 vizualizări
CSM Focsani - United Galati 2 - 2 (0 - 0), intr-o partida de pregatire ce a avut loc la Sala Polivalenta Echipa de futsal CSM Focsani a terminat la egalitate partida de pregatire desfasurata simbata, la Sala Polivalenta. Intorsi de la Suceava cu doar 10 ore inainte de meci, fotbalistii focsaneni au aratat totusi o pofta de joc remarcabila

Galatenii au dat o replica pe masura, aratind ca o echipa solida, care va pune probleme in noul sezon al Ligii intii. Antrenorul Petrache Gurguiatu a folosit urmatorii jucatori: Ivanciu si Apostol - portari, Bucataru, Sararu, Curteanu, Toader, Patrascu, Covaci, Donciu, Burcacel, Mirgoace, Moise si Nechifor. Prima repriza a fost plina de ocazii de poarta, dar cei doi portari au facut «minuni», astfel incit scorul a ramas egal, 0 - 0. Imediat dupa reluare, Burcacel a deschis scorul cu un sut sub bara. Galatenii au replicat imediat si au egalat. Ocaziile au continuat la ambele porti, iar Mirgoace a marcat pentru CSM Focsani. Parea golul victoriei"¦ numai ca, la faza imediat urmatoare, galatenii au egalat din nou. Pentru CSM Focsani aceasta a fost cea de-a doua partida amicala, dupa ce in urma cu o saptamina a invins cu 3 - 2 la Chiajna. Duminica viitoare, CSM Focsani va incepe campionatul. In prima etapa, focsanenii vor juca acasa, in Sala Polivalenta, cu cistigatoarea Cupei Romaniei, City\'us Tg. Mures. (Dan CHIRIAC)


Se stabileste programul Ligii a patra


Miine, de la orele 18.00, la sediul Asociatiei Judetene de Fotbal, are loc sedinta cu delegatii echipelor care vor lua parte la Liga a patra. Azi, oficialii asociatiei urmeaza sa stabileasca ce formatii indeplinesc conditiile pentru a juca in Liga a patra, doar acestea urmind sa intre miine la tragerea la sorti. Dupa cum se stie, AJF Vrancea a inspectat saptamina trecuta toate terenurile de joc din judet si a omologat doar o parte dintre acestea pentru partidele Ligii a patra. Celelalte stadioane nu au primit acceptul de a gazdui partide de Liga a patra. Administratorii au primit termen de gratie pentru a remedia problemele in aceasta saptamina, in caz contrar urmind ca stadioanele sa nu fie omologate. Conform ROAF (Regulamentul de Organizare al Activitatii Fotbalistice), echipele din Liga a patra sint obligate sa aiba gard imprejmuitor la suprafata de joc si vestiare. (Dan CHIRIAC)


Ultimele meciuri inainte de debut


Echipele de Liga a patra au intrat in linie dreapta pentru sezonul care va incepe duminica viitoare. La sfirsitul saptaminii trecute au avut loc mai multe partide de pregatire. Vineri seara, la Tataranu, echipa locala a dat piept cu FC Dumitresti, o echipa care s-a prezentat la joc cu doar 11 fotbalisti. Meciul s-a terminat la egalitate. La Golesti, pe stadionul "Florin Jelea", Nisprod Golesti a trecut cu scorul de 6 - 1 de FCM Adjud, intr-o partida pe care a dominat-o de la un capat la altul. Ieri, FC Dumitresti a jucat cu o formatie din Rm. Sarat care evolueaza in Liga a patra buzoiana. Marti, cei din Dumitresti vor sustine o noua partida amicala, de aceasta data in compania echipei Chimica Marasesti. Meciul va avea loc de la orele 18.00, pe stadionul din Marasesti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.