Sport

Sase puncte obtinute in etapa a treia

Dan Chiriac
1 sep 2008 692 vizualizări
Rapid CFR Suceava - CSM Focsani 1 - 2 (1 - 2) si FC Panciu - CFR Pascani 2- 0 (0 - 0), in etapa a treia a Ligii a treia u la Suceava, o gaina buclucasa a intrat pe stadion in timpul meciului

Sfirsit de saptamina prolific pentru ambele echipe vrincene care evolueaza in Liga a treia. FC Panciu a reusit al doilea succes consecutiv, dupa un meci frumos, apreciat de numerosul public prezent in tribunele stadionului din Panciu. Oaspetii au dat o replica dirza jucatorilor vrinceni, care au avut insa puterea sa demonstreze ca esecul din prima etapa, pe teren propriu, a fost doar un accident. Cele doua goluri ale pancenilor, care au fost lipsiti de aportul antrenorului Ionica Serea, au fost marcate de Costin - 70 si Mocanu- 86. Un real cistig pentru FC Panciu sint juniorii adusi pe ultima suta de metri inainte de inceperea campionatului. Mocanu este deja la al doilea gol marcat, in timp ce Parlac a jucat foarte bine in partidele de la Tg. Neamt, unde a marcat un gol vineri. Pe de alta parte, CSM Focsani nu a avut o deplasare deloc usoara la Suceava. Primul mare adversar a fost terenul de joc, in conditiile in care gazonul pe care s-a jucat a fost considerat de catre jucatori mai prost decit orice suprafata de joc din Liga a patra. Si vintul a pus probleme jucatorilor, astfel incit diferenta de valoare dintre cele doua echipe s-a micsorat. Focsanenii au inteles imediat ca, daca nu transeaza repede meciul, s-ar putea sa aiba probleme cu o echipa a carei principala calitate este starea proasta a gazonului. In aceste conditii, Curteanu - 6 si Covaci - 8 au inchis practic jocul. Nimic deosebit nu s-ar mai fi intimplat daca un asistent, care in mod normal nu ar avea loc nici la Liga a patra, nu ar fi dictat penalty la o faza in care centralul a lasat jocul sa continue. Ciprian Iovu este cel care a dictat cu fanionul o lovitura de la 11 metri. Acelasi asistent Iovu a aratat pe tot parcursul jocului ca nu a fost rau intentionat, cum a fost la faza din minutul 30, ci doar ca are prea putine in comun cu arbitrajul, dupa cum se comenta din tribune. De altfel, observatorul partidei a fost nemultumit de prestatia arbitrilor, care nu au defavorizat vreuna dintre echipe, insa au luat multe decizii controversate. La finalul meciului, antrenorul focsanenilor, Damian Bancila, s-a aratat multumit de jocul propriilor fotbalisti. "Fotbalistii mei au aratat determinare in joc si acest lucru s-a vazut si in rezultatul final. Pentru aceasta vreau sa-i felicit. Pentru noi urmeaza o serie de trei meciuri foarte importante, la sfirsitul carora vom vedea unde ne aflam. Avem doua meciuri acasa, pe care trebuie sa le cistigam, dar si derby-ul cu Aerostar, in deplasare", a spus tehnicianul Damian Bancila. (Dan CHIRIAC)


CASETA


Foto: Moise alearga dupa o gaina care a intrerupt meciul in minutul 70.


Cu gainile in spatele portii


Stadionul Rapid Itcani din Suceava nu difera foarte mult de arenele de judet. Vestiarele sint amplasate sub o tribuna veche, spectatorii stau in tribune direct pe beton, iar tabela de marcaj nu se remarca decit prin faptul ca echipa gazda poarta numele de Rapid. Citiva angajati de la Regionala CFR Suceava, inarmati cu steaguri alb-visinii, se doresc a fi o replica a suporterilor giulesteni. Cele mai interesante prezente pe stadion sint gainile unor locatari din zona, care isi lasa pasarile sa zburde si sa ciuguleasca iarba de pe platoul de joc. De altfel, la meciul de vineri, una dintre inaripate a intrerupt jocul, in minutul 70. Pentru indepartatea sa de pe teren, fotbalistul CSM-ului, Moise, a facut citeva sprinturi. (Dan CHIRIAC)


CASETA


Rapid CFR Suceava - CSM Focsani 1 - 2 (1 - 2)

Stadion: "Itcani". Spectatori: 150

Au marcat: Stamate 30 - Curteanu 6, Covaci 8

Cartonase galbene: Huluba 44, Romanciuc 58 - Toma 15, Covaci 20, Ivanciu 29

Arbitri: Brinzei George (Botosani), Brinza Iulian (Botosani), Iovu Ciprian (Botosani).

Rezerva: Brinza Dumitru (Botosani)

Observator: Vasile Vamanu (Piatra Neamt)

Rapid: Pascal - Huluba (46 Jalba), Sevaciuc, Razlog, D. Munteanu (74 Burlacu) - Romanciuc, Stamate, Pantea, Suleru (15 Bejenariu) - Golofca (61 Murariu), Gramada.

CSM Focsani: Ivanciu - Nistoroiu, Toader, Craciun, Mirgoace (82 Sararu) - Constantinescu, Bucataru, Curteanu, Moise (89 Mindrescu) - Covaci (63 Botezatu), Toma (85 Dumitriu).

Antrenor: Damian Bancila.


CASETA


FC Panciu - CFR Pascani 2 - 0

Stadion: "Orasenesc". Spectatori: 500

Au marcat: Costin 70, Mocanu 86.

Arbitri: Amarandei Ciprian (Vaslui), Hulubei Daniel (Vaslui), Stefan Patriche (Vaslui).

Rezerva: Andronache Iulian (Vaslui)

FC Panciu: Lazar - Voinea, R. Stan, Calin, Cl. Mihai - Radu, Dutu, Mocanu, Chivu - Costin, Predoiu. Au mai jucat: Dobrescu, Parlac, Stanciu.

Antrenor: Danut Bolocan


Rezultatele etapei


Laminorul Roman - FCM Birlad 1 - 0

Ecologistul Botosani - Pambac Bacau 0 - 0

FC Panciu - CFR Pascani 2 - 0

Fcm II Bacau - Raraul cimpulung 1 - 1

Rapid Suceava - CSM Focsani1 - 2

Aerostar Bacau - Petrolul Berca 0 - 1

Otelul II Galati - Willy Bacau 3 - 0

Ceahlaul II - Poli II Iasi 0 - 1


CLASAMENT "" 3


1. Otelul II Galati 3 2 1 0 9-1 7p

2. Petrolul Berca 3 2 1 0 4-0 7p

3.Pambac Bacau 3 2 1 0 3-1 7p

4. FC Panciu 3 2 0 1 5-1 6p

5.CSM Rm.Sarat 2 2 0 0 4-0 6p

6. Laminorul Roman 3 2 0 1 5-2 6p

7. Ceahlaul II 3 2 0 1 4-3 6p

8. CSM Focsani 3 2 0 1 3-4 6p

9. Aerostar 3 1 1 1 4-2 4p

10. CFR Pascani 3 1 0 2 1-5 3p

11. Rapid Suceava 3 0 2 1 2-3 2p

12. Raraul 3 0 2 1 2-3 2p

13. Ecologistul BT 3 0 2 1 1-2 2p

14.Willi Bacau 3 0 2 1 3 -6 2p

15. FCM II Bacau 3 0 2 1 3 -6 2p

16. Cetate Tg. Neamt 2 0 1 1 1-4 1p

17.Poli II Iasi 3 0 1 2 1-5 1p

18. FCM Birlad 3 0 0 3 2-9 0p


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.