Sport

Futsal la Polivalenta

Dan Chiriac
30 aug 2008 513 vizualizări
CSM Focsani - United Galati, azi, de la orele 11.00 Echipa de futsal CSM Focsani va sustine azi o noua partida de pregatire in vederea noului sezon competitional care va incepe pe 7 septembrie.

Echipa antrenata de Petrache Gurguiatu va da piept cu United Galati, astazi, in Sala Polivalenta. Cele doua echipe se cunosc foarte bine si au oferit spectatorilor focsaneni, in urma cu doi ani, cel mai frumos meci de futsal vazut la Focsani. Atunci, galatenii au condus cu 5 - 2 cu trei minute inainte de sfirsitul meciului, dar intr-un final nebun de partida, focsanenii au revenit si au cistigat cu 6 - 5. Galatenii nu au acceptat prea usor esecul si au acuzat arbitrajul celor doi bucuresteni. Acum, cele doua echipe se pregatesc pentru noul sezon si vor incerca sa-si testeze toti jucatorii pe care ii au la dispozitie. Lotul focsanenilor este format din Ivanciu, Apostol - portari, Patrascu, Bucataru, Moise, Curteanu, Covaci, Burcacel, Donciu, Nechifor, Mirgoace si Nechifor. Partida va fi arbitrata de cuplul Mircea Lazar/Florin Tudose. (Dan CHIRIAC)


Florin Jelea va fi comemorat dupa 17 ani


Memorialul "Florin Jelea" se va disputa miine la Cimpineanca. Unul dintre cei mai mari fotbalisti pe care i-a avut Vrancea, Florin Jelea, a murit in anul 1991 intr-un tragic accident rutier. Tatal fotbalistului, Gheorghe Jelea, prefectul Dragos Mircea, primarul Stefan Paraschiv si jucatorii formatiilor AS Cimpineanca, Energia Vulturu si Chimica Marasesti vor merge la mormintul fotbalistului din cimitirul din Cimpineanca, unde vor aprinde o luminare si vor depune coroane de flori. Apoi, cele trei echipe participante vor juca un triunghiular, dupa sistemul "fiecare cu fiecare", cite o repriza de 45 de minute. In ultimul moment, Energia Vulturu a fost desemnata ca fiind a treia participanta la aceasta competitie. Fost campion national cu Dinamo in 1990, Florin Jelea a dat numele unei scoli de fotbal din Focsani, dar si denumirea stadionului din comuna Golesti. Organizatorii competitiei au spus ca doresc ca acest eveniment sa devina unul obisnuit si sa se desfasoare in fiecare an. (Dan CHIRIAC)



Meciuri amicale intre echipele de Liga a patra


Echipele de Liga a patra au intrat in linie dreapta pentru sezonul care va incepe duminica viitoare. La sfirsitul acestei saptamini, dar si saptamina viitoare se desfasoara mai multe partide de pregatire. Daca aseara s-au jucat partidele Dinamo Tataranu - FC Dumitresti si Nispord Golesti - FCM Adjud, miine, de la orele 11.00, la Dumitresti, echipa locala va da piept cu o formatie din Rimnicu Sarat care evolueaza in Liga a patra buzoiana. Marti, cei din Dumitresti vor sustine o noua partida amicala, de aceasta data in compania echipei Chimica Marasesti. Meciul va avea loc de la orele 18.00, pe stadionul din Marasesti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.