Sport

Daniel Fusaru, campion mondial cu echipa

Dan Chiriac
29 aug 2008 1583 vizualizări
Sensei Daniel Fusaru doreste infiintarea unei grupe de copii la Focsani Daniel Fusaru a cistigat aurul la Campionatul Mondial de Karate JSKA, desfasurat la Manchester, Anglia. La editia din acest an a competitiei au participat aproximativ 550 de sportivi din 36 de tari

Daniel Fusaru, alaturi de Bogdan Lipianu si Radu Todiras au obtinut locul I la kata pe echipe, in concursul desfasurat pe arena Velodrome din Manchester. Competitia a reprezentat ultimul mare test al sportivilor inainte de Campionatul Mondial de Karate SKDUN, ce se va desfasura anul acesta in Voujeaucour - Franta, pe data de 10 octombrie si Campionatul European de karate Wadokai, ce se va tine la Luxemburg, la sfirsitul lunii octombrie. "A fost o competitie foarte puternica, dar am reusit sa obtinem aurul pentru Romania. Este o mare bucurie si un rezultat deosebit pentru delegatia noastra care a mers in Anglia", a spus vrinceanul Daniel Fusaru. De altfel, sensei Daniel Fusaru doreste infiintarea unei grupe de copii la Focsani. Clasa de incepatori se va constitui in a doua jumatate a lunii septembrie, odata cu inceperea noului an scolar, iar antrenamentele se vor tine in sala de sport a Colegiului National "Al. I. Cuza" din Focsani. Persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare la numarul de telefon 0723/205.696 sau la mailul dfusaru@yahoo.com. (Dan CHIRIAC)



Cine (ne) arbitreaza?


Comisia Centrala a Arbitrilor a facut urmatoarele delegari pentru etapa de la sfirsitul acestei saptamini. (D. C.)


Liga intii


FC Arges - Gaz Metan Medias

Stadion: Trivale


A: Serea Ionica (Focsani)

A1: Mudura Dorin (Oradea)

A2: Buzarnescu Florin (Craiova)

R : Dansa Ciprian (Oradea)


Liga a treia:


FC Laminorul Roman - AS FC Birlad

Stadion: Laminorul


A: Kusztos Laszlo (Tg Mures)

A1: Iszlai Istvan (Tg Mures)

A2: Moldovan Sebastian (Tg Mures)

R: Meterciuc Petre (Tg Neamt)

Obs: Burga Vasilica (Focsani)



Cetate Tg. Neamt - CSM Rimnicu Sarat

Stadion: Cetatea, 30.08.2008 ora 18.00


A: Suhan Grigore (Suceava)

A1: Cumpanici Viorel (Galati)

A2: Chirila Nicoleta (Galati)

R: Carp Marian (Galati)

Obs: Rusu Cristian (Focsani)


Memorialul "Florin Jelea" are loc la Cimpineanca


Unul dintre cei mai mari fotbalisti pe care i-a dat Vrancea va fi comemorat duminica la Cimpineanca. Memorialul "Florin Jelea" va fi organizat de primarul Stefan Paraschiv si presedintele Asociatiei Sportive Cimpineanca, Jani Oltianu. La competitie vor lua parte echipele AS Cimpineanca, Vointa Cirligele si Chimica Marasesti. Inaintea disputarii meciurilor, echipele participante vor depune flori si vor aprinde o luminare pentru cel care a reusit in 1990 sa cistige titlul national cu Dinamo. Acesta a murit un an mai tirziu, in 1991, in urma unui tragic accident rutier. Florin Jelea este inmormintat in cimitirul din Cimpineanca. La manifestari este asteptat si prefectul Dragos Mircea. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.