Sport

Terenuri omologate, altele inca in asteptare

Dan Chiriac
29 aug 2008 590 vizualizări
Asociatia Judeteana de Fotbal a continuat ieri inspectarea terenurilor echipelor de Liga a treia, pentru a vedea daca acestea corespund noilor cerinte impuse

Una dintre comisii a mers pe stadioanele din Golesti, Cirligele, Cotesti, Urechesti si Slobozia Ciorasti si a constatat ca primele trei indeplinesc criteriile, in timp ce ultimele doua mai au de pus la punct problema gardului imprejmuitor. In schimb, cealalta comisie a inspectat stadioanele din Odobesti, Tifesti, Jaristea, Bolotesti si Cimpineanca pentru a vedea cele facute de aceste echipe. "Pina luni vom vedea care echipe indeplinesc cerintele impuse. Vom anunta lista echipelor care vor juca in Liga a patra. Restul vor juca in campionatul judetean", a spus Stan Gheorghiu, presedintele AJF. Azi, AJF va inspecta inca trei stadioane, respectiv Comat, Suraia si terenul unitatii militare 01270. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.