Sport

AJF Vrancea omologheaza terenurile din judet

Dan Chiriac
28 aug 2008 675 vizualizări
Ieri dimineata, doua comisii din partea Asociatiei Judetene de Fotbal au inspectat primele terenuri ale echipelor care au luat parte anul trecut la Liga a patra.

Una dintre comisii a mers la Tataranu, Bordeasca, Milcovul, Gologanu si Mindresti, unde a verificat daca echipele respective indeplinesc conditiile necesare pentru inscrierea in Liga a patra. Din acest campionat, gardul imprejmuitor si vestiarele sint obligatorii, in caz contrar echipele respective fiind nevoite sa joace in campionatul judetean. Cea de-a doua comisie a inspectat stadioanele din Marasesti, Pufesti, Adjud si Homocea. Reprezentantii Asociatiei Judetene de Fotbal le-au atras atentia oficialilor de la aceste echipe despre lucrurile care trebuie remediate pina la inceputul campionatului. In acest moment, mai multe stadioane din judet au reusit sa-si rezolve problema gardului imprejmuitor, dar inca exista probleme la vestiare. Din contra, alte formatii au vestiare moderne, dar nu au gard imprejmuitor. Comisiile de omologare vor inspecta azi alte stadioane din judet si vor da verdictul cu privire la posibilitatea ca acolo sa se joace fotbal de Liga a patra sau de campionat judetean. (Dan CHIRIAC)


Amical echilibrat la Marasesti


Echipele de Liga a patra se pregatesc pentru startul campionatului, care va fi, cel mai probabil, pe 7 septembrie. Marti seara, la Marasesti, echipa locala Chimica a dat piept din nou cu echipa AS Cimpineanca. Dupa ce in urma cu o saptamina echipa patronata de omul de afaceri Nicolae Tutoi a invins cu 5 - 0, de aceasta data meciul a fost mult mai echilibrat, gazdele impunindu-se cu 2 - 1, dupa ce oaspetii au condus cu 1 - 0. Azi, de la orele 18.00, echipa Chimica Marasesti va juca un nou meci de pregatire, pe teren propriu cu Unirea Tifesti. Si alte echipe de Liga a patra se pregatesc pentru Liga a patra. Nisprod Golesti a disputat un amical, zilele trecute, la Bordeasca, cu formatia Dinamo Tataranu. Golestenii s-au impus cu scorul de 5 - 1. Golurile formatiei antrenate de Claudiu Manta au fost reusite de Gabriel Vasile - 3 si Sergiu Sava - 2. Nisprod Golesti a mai disputat un meci amical, in urma cu o saptamina, cind a invins in deplasare, scor 4 - 2, pe Chimica Marasesti. (Dan CHIRIAC)


Amical la futsal


u CSM Focsani si Concordia Chiajna se vor intilni intr-un amical la sala


CSM Focsani va juca al doilea amical la futsal, dupa ce simbata trecuta a invins cu 3 - 2, in deplasare pe Concordia Chiajna. Al doilea amical pentru formatia pregatita de profesorul Petrache Gurguiatu va avea loc simbata, la Sala Polivalenta din Focsani. CSM Focsani va da piept din nou cu Concordia Chiajna, echipa de Liga a doua la fotbalul pe iarba, care insa a format echipa si la fotbalul de sala si va fi colega in campionat cu focsanenii. Relatiile bune intre conducerile celor doua grupari a dus la programarea returului partidei de simbata trecuta. Iubitorii de fotbal au ocazia sa vada din nou futsal la Sala Polivalenta. Cum se stie, acestia au venit in numar foarte mare in tribunele Polivalentei de fiecare data cind a jucat CSM Focsani. De altfel, la ultimul meci jucat de CSM, chiar in compania nationalei de futsal a Romaniei, sute de spectatori au fost venit sa vada meciul. (Dan CHIRIAC)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 16 ore, 26 minute, 23 secunde
sa vedem arbitrajul in acest an in div D.k degeaba se fac modernizari daca domnii acestea nu ne lasa sa jucam fotbal
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.