Sport

Cupa Artimex la fotbal

Dan Chiriac
27 aug 2008 640 vizualizări
Cupa Artimex la fotbal se apropie de start. Competitia, devenita una traditionala printre iubitorii fotbalului din municipiu, va debuta pe 5 septembrie la terenul sintetic de la Pasarela Odobesti.

Pina atunci, cei care doresc sa ia parte la intreceri se pot inscrie la numarul de telefon 0744.890.085. Printre echipele care au luat parte la primele doua editii s-au aflat cele ale Politiei, Jandarmeriei, Armatei, dar si cele ale unor institutii publice. Selectionata presei sportive intentioneaza sa ia parte la rindul sau la aceasta competitie, pentru a pregati meciurile viitoare din cadrul Cupei Presei - zona Moldova. (D. C.)


Antrenorii s-au perfectionat la mare


Sapte antrenori vrinceni au participat la sfirsitul saptaminii trecute la un curs de perfectionare, care a avut loc la Constanta. Alin Samoila, Gheorghe Canaragiu, Puiu Oprisan, Aurel Pastia, Nicolae Petrea, Dan Banica si Petrica Ene au luat parte la instruirea organizata pentru antrenorii din judetele Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Buzau si Vrancea. Cursul a cuprins mai multe prezentari facute de seful Scolii de antrenori din Romania, Mircea Radulescu. De asemenea, tehnicienii au luat parte si la mai multe antrenamente ale grupelor de copii de la Farul Constanta. Una dintre acestea, cea de juniori C, este campioana nationala si i-a impresionat pe toti cei prezenti, prin exercitiile efectuate. (D. C.)




Amical cu sase goluri


Echipele de Liga a patra se pregatesc pentru startul campionatului, care va fi, cel mai probabil, pe 7 septembrie. Nisprod Golesti a disputat un amical, ziele trecute, la Bordeasca, cu formatia Dinamo Tataranu. Golestenii, o echipa nou-infiintata si patronata din acest an de omul de afaceri Constantin Nistoroiu, s-au impus cu scorul de 5 - 1. Golurile formatiei antrenate de Claudiu Manta au fost reusite de Gabriel Vasile - 3 si Sergiu Sava - 2. La pauza, scorul a fost de 1 - 0 in favoarea oaspetilor acestei partide. Nisprod Golesti a mai disputat un meci amical, in urma cu o saptamina, cind a invins in deplasare, scor 4 - 2, pe Chimica Marasesti. De altfel, echipa din Marasesti a sustinut aseara un nou amical, in compania celor de la AS Cimpineanca, echipa pe care in urma o saptamina a invins-o cu 5 - 0. (Dan CHIRIAC)


Grupele de copii de la Juventus au ajuns la CSM


Grupele de copii 1997, 1998 si 1999 de la CFT Juventus Focsani au fost cedate de catre Viorel Paizan celor de la CSM Focsani. Peste 30 de copii, cu virste intre 9 si 11 ani, au ajuns astfel sub comanda antrenorilor Alin Samoila si Puiu Oprisan. Ieri dimineata, cei doi antrenori au efectuat primul antrenament cu jucatorii vechi si cu cei preluati de la Juventus. Prin aceasta mutare, CSM Focsani si-a intarit foarte mult grupele de copii la aceste categorii de virsta. CSM Focsani devine favorita la Memorialul "Gheorghe Ola", acolo unde va avea drept adversari echipele AS FC Unirea Focsani, Stiinta Focsani, Vointa Sihlea si Chimica Marasesti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.