Sport

CSM Focsani se bate cu contracandidatele la primul loc

Dan Chiriac
21 aug 2008 806 vizualizări
Simbata si duminica are loc Cupa Vrancei la handbal Cele trei echipe care au facut legea in prima serie a Diviziei A la handbal masculin, in sezonul trecut, se vor intrece la sfirsitul acestei saptamini la Cupa Vrancei la handbal

Competitia este organizata cu sprijinul Directiei pentru Sport Vrancea si va avea loc la Sala Polivalenta din Focsani. La startul intrecerilor se vor alinia formatiile CSM Focsani, Universitatea Galati, Poli Iasi si Triumf Calarasi. Primele trei formatii s-au clasat pe primele trei locuri in campionatul trecut, galatenii ratind la baraj promovarea in prima liga. Cel mai probabil, cele trei vor fi repartizate in aceasi serie si in campionatul viitor, care urmeaza sa inceapa la mijlocul lunii septembrie. Competitia de la Sala Polivalenta va incepe simbata dimineata si se va termina duminica la prinz. Turneul se va desfasura dupa sistemul fiecare cu fiecare. Focsanenii vor juca de fiecare data in meciul al doilea al reuniunii. Cele patru formatii au jucat si la editia de anul trecut a competitiei, care a fost cistigata de CSM Focsani. Focsanenii spun ca vor sa cistige si editia din acest an. "Pentru noi acest turneu va fi utila pentru noul campionat. Important este faptul ca am reusit sa pastram tot lotul de anul trecut, in conditiile in care nu se pune problema sa facem transferuri", a spus profesorul Lucian Tucan. Programul complet al turneului este urmatorul: (Dan CHIRIAC)



Simbata:


orele 10.30: Triumf Calarasi - Poli Iasi

orele 12.00: CSM Focsani - Universitatea Galati


orele 16.30: Poli Iasi - Universitatea Galati

orele 18.00: CSM Focsani - Triumf Calarasi


Duminica:


orele 9.30: Triumf Calarasi - Universitatea Galati

orele 11.00: CSM Focsani - Poli Iasi


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.