Sport

Amical la futsal

Dan Chiriac
20 aug 2008 565 vizualizări
CSM Focsani si Concordia Chiajna se vor intilni intr-un amical la sala CSM Focsani a demarat pregatirile si la fotbalul in sala, in vederea sezonului care va debuta in luna septembrie. Un grup de jucatori de la fotbalul pe iarba, printre care se afla portarul Ivanciu si jucatorii de cimp Curteanu, Sararu, Bucataru, Toader, Covaci, Burcacel, Patrascu sau Mingoace, va forma scheletul formatiei care va juca in grupa B a Ligii intii la futsal.

Primul amical pentru formatia pregatita de profesorul Petrache Gurguiatu va avea loc simbata, la Sala Polivalenta din Focsani. CSM Focsani va da piept cu Concordia Chiajna, echipa de Liga a doua la fotbalul pe iarba, care insa a format echipa si la fotbalul de sala si va fi colega in campionat cu focsanenii. Relatiile bune intre conducerile celor doua grupari au dus la programarea acestei partide, care este foarte asteptata de iubitorii fotbalului de sala din Focsani. De altfel, iubitorii de fotbal au venit in numar mare in tribunele Polivalentei de fiecare data cind a jucat CSM Focsani. La ultimul meci jucat de CSM Focsani, chiar in compania nationalei de futsal a Romaniei, citeva sute de spectatori au fost prezenti pentru a urmari jocul. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.