Sport

Handbalistii nu au obiectiv in sezonul viitor

Dan Chiriac
18 aug 2008 544 vizualizări
Acestia primesc bani cit "sa nu moara, dar nici sa traiasca" Echipa de handbal CSM Focsani a reluat pregatirile pentru noul sezon competitional, care va debuta cel mai probabil la jumatatea lunii septembrie.

Componentii lotului sint in mare parte aceiasi care au terminat campionatul trecut, lipsa banilor facind imposibila efectuarea de transferuri de jucatori. Acestia se antreneaza la Sala Polivalenta sau la sala LPS. In ciuda valorii dovedite in campionatul trecut, cind a terminat competitiile pe locul doi, echipa de handbal CSM 2007 Focsani nu va avea bani disponibili pentru a incerca mai mult in campionatul viitor. Antrenorul Lucian Tucan spune ca situatia incerta din sinul echipei va continua. "Nu stim inca sistemul competitional. Este posibil sa se joace in doua sau patru serii. Indiferent de hotarirea luata de Federatie, noi nu ne putem gindi la ceva in acest campionat. Vom juca fara obiectiv si vom incerca sa repetam rezultatele bune din campionatul trecut. Nu putem sa ne asteptam la foarte multe, daca tinem cont ca anul trecut nu am pierdut nici un meci foarte multe etape si nu am fost prea mult bagati in seama", a spus profesorul Lucian Tucan. Acesta a tinut sa precizeze ca nu exista bani pentru efectuarea unui cantonament si ca, oricum, timpul pina la debutul campionatului nu ar mai fi permis efectuarea unui stagiu de pregatire centralizata. Problemele echipei de handbal au fost in actualitate si in returul campionatului trecut, atunci cind antrenorul Lucian Tucan a acuzat conditiile necorespunzatoare acordate de catre club sportivilor. Jucatorii nu aveau incaltaminte adecvata pentru antrenamente sau jocuri, echipamentul de joc era unul foarte vechi, iar treningurile lipseau cu desavirsire. Cu toate acestea, jucatorii au demonstrat ca au valoare si se pot impune pe terenul de joc. Campionatul Diviziei A de handbal masculin este programat sa inceapa in luna septembrie. Handbalistii de la CSM 2007 Focsani se vor lupta pentru prima pozitie in clasament, cel mai probabil, tot cu Universitatea Galati, echipa care a ratat la baraj promovarea in sezonul trecut. (Dan CHIRIAC)


  • Echipa de futsal isi va afla adversarele


  • Echipa de futsal CSM Focsani isi va afla miine adversara din prima etapa a Ligii intii. Dupa cum se stie, CSM Focsani a revenit in campionatul de futsal, dupa un an de pauza, si va juca tot in prima liga. CSM Focsani, care va fi pregatita de Petrache Gurguiatu, va evolua in grupa B, alaturi de echipele: AC Odorheiul Secuiesc, MGA Bucuresti, City\'us Tg. Mures, United Galati, Atletic Bucuresti, Moldocor Piatra Neamt, Sicullum Miercurea Ciuc, Transkurier Sf. Gheorghe. Miine dimineata, la sediul Federatiei Romane de Fotbal va fi stabilit tot programul turului de campionat, in care focsanenii urmeaza sa dea piept cu campioana en-titre, ACS Odorheiul Secuiesc. Focsanenii si-au propus pentru acest campionat sa repete evolutiile bune din urma cu doi ani, cind au terminat competitia pe locul noua si au adus foarte multi spectatori in tribunele Salii Polivalente. Lotul de jucatori va fi format din fotbalistii de la echipa de fotbal pe iarba. Din seria de opt, primele patru se vor califica in play-off. Cel mai probabil, focsanenii vor fi gazda in prima partida din campionat, tinind cont de faptul ca este o noua echipa venita in competitia din acest an. (Dan CHIRIAC)


    În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

    Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

    Comentarii: 0

    Adaugă comentariu
    Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
    Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
    1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
    2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
    3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
    4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
    Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
    Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
    Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.