Sport

Victorie in fata autobazei

Dan Chiriac
16 aug 2008 1164 vizualizări
CSM Focsani - Raraul Cimpulung Moldovenesc 1 - 0 (0 - 0), in prima etapa a Ligii a treia CSM Focsani a obtinut o victorie meritata, dupa o partida in care oaspetii nu au contat practic si au bagat "autobaza" in poarta inca din primele minute

In aceste conditii, misiunea focsanenilor nu a fost deloc usoara, apararea oaspetilor organizindu-se pe doua linii. Fara antrenor pe banca, sucevenii s-au multumit sa se apere si sa degajeze mingea cit mai departe de propria poarta. Prima ocazie de gol a focsanenilor a venit in minutul 26, cind sutul lui Covaci a fost respins in fata de portarul Axinte. Doua minute mai tirziu, Bucataru a solicitat penalty, dar arbitrul galatean a lasat jocul sa continue. Curteanu putea deschide scorul in minutul 34, dar a tras in portarul Axinte, dupa ce a fost deschis excelent de juniorul Moise. Acelasi Curteanu a avut ultima ocazie de gol inainte de pauza. Imediat dupa reluare, Covaci a ratat din sase metri, pentru ca in minutul 56 sa vina faza meciului. Curteanu a patruns in suprafata de pedeapsa, a fost faultat de Plecanciuc, iar Bucataru a dovedit inca odata ca nu stie sa rateze de la punctul cu var. Cea mai frumoasa faza a meciului a fost reusita tot de Moise, care a trimis putin peste poarta, de la zece metri, din voleu. Oaspetii au incercat cite ceva in final de meci, dar cea mai mare ocazie a apartinut tot focsanenilor. Bucataru a trimis in bara, in minutele de prelungire, cu un sut de la marginea careului. (Dan CHIRIAC)


CASETA:


CSM Focsani - Raraul Cimpulung Moldovenesc 1 - 0 (0 - 0)

Stadion: Milcovul. Spectatori: 100.

A marcat: Bucataru 55 - penalty

Cartonase galbene: Sava 90 - Iftimie 40, Marfici 49

Arbitri: Zaharia Luciliu, Dragomir Maricel, Marchidanu Marius - toti din Braila.

Rezerva: Zmeu Ionut (Braila)

Observator federal: Teofil Iordache - Vaslui

CSM Focsani: Ivanciu - Nistoroiu, Toader, Craciun, Sararu - Burcacel, Bucataru, Curteanu, Moise (90 Sava) - Covaci, Andries ( 6 Mindrescu - 76 Constantinescu).

Antrenor: Damian Bancila.

Raraul: Axinte - Sirbu, Bumbac, Ciupercovici, Cherariu (69 Macovei) - Marfici, Plecanciuc, Ionita, Roxandri - Piticariu, Iftimie.




Rezultatele etapei:



Laminorul Roman - CFR Pascani 3 - 0

Ecologistul Botosani - Cetate Tg. Neamt 1 - 1

FC Panciu - CSM Rm. Sarat 0 - 1

CSM Focsani - Raraul Cimpulung 1 - 0

Fcm II Bacau - Willy Bacau 2 - 2

Rapid Suceava - Petrolul Berca 0 - 0

Aerostar Bacau - Poli II Iasi 3 - 0

Otelul II Galati - FCM Birlad 5 - 0

Ceahlaul II - Pambac Bacau 0 - 1




Contraatac fatal


u FC Panciu - CSM Rm. Sarat 0 - 1 ( 0 -0) in prima etapa a Ligii a treia u pancenii au pierdut in minutul 90



FC Panciu a pierdut nemeritat un meci pe care l-a dominat in mare parte si a avut ocazii clare de gol. Primul meci pentru vrinceni in Liga a treia, dupa sase ani, a adus mai multi spectatori in tribune, dornici sa vada o victorie a gazdelor. De altfel, echipa oaspete nu a aratat aceasi forma ca in campionatul trecut, dar a cistigat pe un contraatac norocos, in ultimul minut de joc. Cea mai mare ocazie de gol a primei reprize i-a apartinut lui Calin, care nu a putut marca din sase metri. Imediat dupa pauza, Costin a reusit sa marcheze pentru gazde, dar golul a fost anulat pe motiv de offsaid. Decizia arbitrilor pare sa fi fost una corecta. Minutul 68 a adus eliminarea lui Marculescu, de la oaspeti, lucru care i-a impins pe panceni spre poarta lui Leu. Ofensiva le-a fost fatala insa gazdelor, pentru ca, in ultimul minut de joc, Rentea a marcat pe contraatac. Per -total un succes norocos, intr-un meci in care oaspetii nu au ajuns decit o singura data, periculos, la poarta lui Lazar. (Dan CHIRIAC)



CASETA


FC Panciu - CSM Rm.Sarat 0 - 1

Stadion: "Orasenesc". Spectatori: 250.

Arbitri: Macovei Florin (Galati), Tincu Catalin (Braila), Titirisca Marius (Braila).

A marcat: Rentea 90

Cartonas rosu: Marculescu 68

Rezerva: Carp Marian (Galati)

Observator federal: Victor Cruceana - Bucuresti

FC Panciu: Lazar - Stanciu , R. Stan, Calin, Cl.Mihai - Dutu, Stoian, Mocanu, Chivu - Costin, Predoiu. Au mai jucat: Dobrescu, M. Lazar, I. Radu si Cutean.

Antrenor: Ionica Serea

CSM Rm. Sarat: Leu - Boboc, C. Pusca, Marin, Cristofan - Ciobanu, M. Pusca, Rentea, Luiceanu - Lefter, Marculescu. Au mai jucat: Toader, Nica.



Amicalul cu moldovenii a fost anulat



Echipa de juniori de la CSM Foc[ani trebuia s\ joace m`ine o partid\ amical\ cu o echip\ din Republica Moldova, Rapid Mihai Eminescu din Cahul. Partida urma s\ aib\ loc pe terenul de sport din incinta unei {coli Profesionale. Acesta a fost anulat, din cauza faptului c\ mai mul]i fotbali[ti foc[\neni nu [i-au rezolvat problema pa[apoartelor. Dup\ cum se [tie, cet\]enii rom\ni au nevoie de pa[aport pentru a intra `n Republica Moldova. Mai mult, juc\torii aveau nevoie de acceptul p\rin]ilor pentru a p\r\si ]ara. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.