Sport

Noua goluri in 90 de minute

Dan Chiriac
2 aug 2008 667 vizualizări
FC Panciu - Unirea Slobozia 4 - 5 (1 - 2), intr-o partida de verificare ce a avut loc ieri, la Panciu FC Panciu si Unirea Slobozia au jucat deschis ieri, intr-o partida de pregatire, si au marcat noua goluri. Oaspetii au reusit sa deschida scorul inca din minutul 3, cind Chitu a reluat din trei metri in plasa portii lui Lazar.

Meciul s-a echilibrat apoi, dar oaspetii au fost la un pas de 2 - 0, in minutul 24, cind George Radu nu a putut sa-l invinga pe George Lazar, din fata portii. Sase minute mai tirziu Predoiu a egalat pe tabela de marcaj, dupa ce a transformat o lovitura libera de la 20 de metri. In minutul 36, Rodinel Stan a comis fault in careu, spre nemultumirea antrenorului Ionica Serea, care i-a explicat propriului fundas ca a facut un fault total inutil. Valentin Toma a transformat lovitura de pedeapsa si a stabilit scorul pauzei, 1- 2. Fostul atacant de la Unirea Focsani, George Radu, putea majora diferenta inainte de pauza, dar a tras peste, din pozitie favorabila.


Recital de goluri


Repriza a doua a fost una spectaculoasa, cu sase goluri si rasturnari de scor. Ambii antrenori au trimis mai multe rezeve pe teren, dar oaspetii au dovedit ca au inlocuitori mult mai buni decit FC Panciu. In minutul 58, portarul Stan a gresit la o lovitura de colt, iar Predoiu a inscris in poarta goala, de la doi metri. Acelasi Predoiu i-a pasat lui Dobrescu, in minutul 62, iar virful celor din Panciu a lobat peste portarul advers. A fost 3 -2 pina in minutul 72, cind Rusen a punctat din sase metri. Un minut mai tirziu, aceeasi combinatie Predoiu-Dobrescu l-a pus pe ultimul in situatie de singur cu portarul si FC Panciu a preluat din nou conducerea. Finalul a apartinut insa jucatorilor lui Marian Catana, care au punctat de doua ori, prin Rusen, minutul 83, cu un sut din interiorul careului si Constantin Toma, minutul 86, care a sutat la coltul lung. In ultimul minut de joc, Panait a fost faultat in careu si tot el a executat penalty-ul care a fost aparat de Aldea.


Mircea Lazar ajuta sinistratii


Mircea Lazar, unul dintre jucatorii echipei din Panciu, nu a putut juca in ultimele partide disputate pentru ca este plecat in interes de serviciu. Angajat la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Mircea Lazar a fost trimis alaturi de mai multi colegi in zonele sinistrate pentru ajutorarea populatiei din nordul tarii. Lazar lucreaza alaturi de pompierii de la ISU Botosani in localitatea Radauti-Prut, acolo unde multe case au fost darimate in urma viiturii. In schimb, incepind de luni, antrenorul Ionica Serea se va putea baza pe serviciile portarului Cristinel Ionel, care s-a refacut dupa o accidentare.


Azi, amical cu Willy


FC Panciu va juca in aceasta dimineata o noua partida de pregatire. De la orele 11.00, pe stadionul din incinta unitatii militare de pe soseaua de centura a Bacaului, elevii lui Ionica Serea vor da piept cu Willy Bacau, o alta colega de serie in campionatul viitor. Antrenorul pancenilor, Ionica Serea, a tinut sa precizeze ca, cel mai probabil, partida amicala cu CSM Rm. Sarat, de saptamina viitoare, nu va mai avea loc, in conditiile in care cele doua se vor intilni in prima etapa de campionat, la Panciu, pe data de 15 august. (Dan CHIRIAC)


CASETA:


FC Panciu - Unirea Slobozia 4 - 5 (1 - 2)

Stadion "Orasenesc". Spectatori: 50

Au marcat: Predoiu 30, 58, Dobrescu 62, 73 respectiv - Chitu 3, V. Toma 36 - penalty, Rusen 73, 83, C. Toma 86

Au arbitrat: Marius Martis, George Dumitru, Ionut Paraschiv.

FC Panciu: Lazar - Voinea, Calin, R. Stan, Cl. Mihai - Ungureanu, Cioran, Dutu, Stoian - Predoiu, Costin. Au mai jucat: Aldea, Stanciu, Chivu, Radu, Besa, Dobrescu, Bira, Ionescu, Enache, Necula.

Antrenor: Ionica Serea

Unirea: Mitrofan - Soare, V. Toma, Ivan, Tudor - Cotea, Cristea, Negrea, Chitu - Mihalcescu, G. Radu. Au mai jucat: Stan, Zaharia, Zavaroiu, C. Toma, Taporea, Serban, Maciuca, Matache, Panait, Rusen, Zevedei si Negoita.

Antrenor: Marian Catana


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.