Sport

Stadionul din Panciu are alta fata

Dan Chiriac
1 aug 2008 949 vizualizări
Vestiare moderne, sala de conferinte, tabela de marcaj, proiect de tribuna acoperita sint ultimele noutatile ale bazei sportive din Panciu

Lucrarile de modernizare de la stadionul din Panciu au inaintat foarte mult, "fata" acestuia schimbindu-se semnificativ fata de anul trecut. Vestiarele au devenit unele moderne, fiind aproape finalizate. Atit vestiarul gazdelor, cit si cel al oaspetilor sint dotate cu mobilier nou, cu tabla de joc, cu dusuri si grupuri sanitare decente. De asemenea, vestiarul echipei gazde are si sauna. Cabina arbitrilor a fost modernizata, cavalerii fluierului schimbindu-si echipamentul de joc in conditii foarte bune. Delegatii, observatorul, reprezentantii politiei, jandarmeriei sau ai pompierilor se intilnesc acum intr-o sala de sedinte, dotata cu aer conditionat si plasma. Intr-o alta incapere a fost mutata magazia echipei, acolo unde sta tot echipamentul de joc necesar fotbalistilor. Pe hol a aparut o vitrina unde sint asezate cupele si diplomele cistigate in ultimii ani de fotbalistii de la FC Panciu. Lucrarile de modernizare ale stadionului vor continua si in sectorul tribunelor. Cea de linga vestiare urmeaza a fi inaltata si marita, putind astfel gazdui mult mai multi spectatori. De asemenea, in spate va aparea biroul presedintelui echipei. Tribunele vor fi modernizate complet, intentionindu-se sa se monteze si scaune. Capacitatea acestora ar urma sa ajunga pina la 2.000 de locuri. Pentru siguranta oficialilor si a jucatorilor, intrarea in stadion nu se va mai face pe vechea poarta de acces, ci pe una dinspre partea de nord a bazei sportive. Totodata, FC Panciu si-a inaugurat la meciul cu FCM II Bacau si tabela de marcaj, e adevarat una manuala, cel putin pentru moment. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.