Sport

Egal, dupa ce au intrat rezervele!

Dan Chiriac
1 aug 2008 892 vizualizări
CSM Focsani - Unirea Slobozia 2 - 2 (1 - 1), pe stadionul "Milcovul", intr-o partida de pregatire CSM Focsani a terminat la egalitate o partida pe care trebuia sa o cistige la pas. Numai ca antrenorul Damian Bancila a preferat sa-i testeze in finalul jocului pe toti fotbalistii aflati pe banca de rezerve, lucru speculat la maxim de cei de la Unirea Slobozia, care si-au lasat pe teren artileria grea si au reusit sa egaleze cu patru minute inainte de final, cind CSM-ul avea sapte juniori pe teren.

Partida de ieri a fost dominata in mare parte de focsaneni, care au inceput mai bine jocul si au ratat prima ocazie de gol in minutul 21, cind Craciun a reluat cu capul peste poarta, din sase metri. Doar trei minute au mai trecut pina la deschiderea scorului. Curteanu a sutat de la 20 de metri, la coltul lung, iar portarul advers nu a putut face altceva decit sa scoata balonul din plasa. Covaci putea majora diferenta in minutul 35, dar a tras slab dintr-o pozitie favorabila. Cind toata lumea se pregatea de pauza, Ivanciu a gresit o minge simpla, dupa o lovitura de colt, iar Maciuca a inscris din apropiere. Covaci a gresit la o faza, in ultimul minut al reprizei si a fost certat de Bancila, inainte de a intra cu nerv pe teren, in actul secund. In doua minute, virful focsanean a lovit de doua ori transversala, faze la care defensiva oaspetilor a fost spectatoare. Curteanu a mai ratat odata golul doi, venit in minutul 54, cind Toader a trimis mingea sub transversala, de la marginea careului. Fostul fotbalist de la Unirea Focsani, George Radu, putea egala in minutul 70, dar a contribuit decisiv la golul egalizator, marcat in minutul 86 de Ivan, care a reluat in plasa de la sase metri.


Doua achizitii, doi fosti "focsaneni"


Partida de ieri a prilejuit celor prezenti in tribune reintilnirea cu doi fosti "focsaneni". Antrenorul Unirii Slobozia, Marian Catana, a antrenat pe Diplomatic Focsani, inainte de a pleca la Calarasi. In atacul ialomitenilor a jucat George Radu, fotbalistul care a evoluat mult timp in atacul echipei Unirea Focsani. Acesta a ramas in amintirea suporterilor dupa nefericitul incident cu Ionut Rada, la un meci Unirea Focsani - Rocar, in urma caruia a ramas inconstient pe teren si a fost salvat de medicii de la Spitalul Judetean. CSM Focsani a folosit ieri cele doua achizitii. Virful Mihai Andries a jucat primele 45 de minute, in timp ce galateanul Silviu Moise, poreclit "Jardel", s-a miscat bine la mijlocul terenului. In atacul focsanenilor a jucat si Ionut Botezatu, fostul jucator de la Unirea Focsani si care se pregateste acum cu CSM. Miine, CSM 2007 Focsani va intilni selectionata echipelor de tineret din Brazilia. Esportivo Evangelica este formatia braziliana formata din cei mai buni tineri fotbalisti. (Dan CHIRIAC)


CASETA


CSM Focsani - Unirea Slobozia 2 - 2 (1 - 1)

Stadion: "Milcovul". Spectatori: 50

Au arbitrat: Gica Mihai, Alin Samoila, Madalin Andreevici.

Au marcat: Curteanu 24, Toader 54 - Maciuca 42, Ivan 86.

CSM Focsani: Ivanciu - Nistoroiu, Toader, Craciun, Sararu - Dumitriu, Bucataru, Curteanu, Moise - Andries, Covaci. Au mai jucat: Savulescu, Radu, Patrascu, Constantinescu, Sava, Boghean, Spinu, Botezatu si Lisita.

Antrenor: Damian Bancila.

Unirea Slobozia: Mitrofan - Ivan, Cotea, Stan, Tudor - Negrea, Negoita, Serban, Chitu - G. Radu, Panait. Au mai jucat: Gheorge, Zaharia, Zevedei, Matache si Maciuca.

Antrenor: Marian Catana.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.