Sport

Un nou amical pentru CSM

Dan Chiriac
31 iul 2008 546 vizualizări
CSM Focsani - Unirea Slobozia, azi, de la orele 11.00, pe stadionul "Milcovul", intr-o partida de pregatire

CSM Focsani va juca azi o noua partida de pregatire in compania unei echipe de mijlocul clasamentului, din C2, Unirea Slobozia. Partida este programata in aceasta dimineata pe stadionul "Milcovul" si va reprezenta un test util pentru elevii lui Damian Bancila. CSM Focsani a disputat pina acum trei partide de pregatire, cistigind doua dintre ele, 3 - 0 cu Pambac Bacau si 3 - 2 cu Politehnica Galati si pierzind una, 1- 2 cu Dunarea Galati. In schimb, echipa din Slobozia nu si-a schimbat foarte mult planurile fata de anul trecut. Ialomitenii au efectuat un cantonament montan, au disputat mai multe partide de pregatire, dar nu au ca obiectiv promovarea in Liga a doua. Unirea Slobozia isi propune si in acest campionat sa se claseze in prima jumatate a clasamentului, urmind ca anul viitor, in functie de banii disponibili, sa atace si promovarea in Liga a doua. Partida de azi va fi o avampremiera la amicalul de lux de simbata, cind CSM Focsani va intilni selectionata echipelor de tineret din Brazilia. Partida va avea loc simbata, de la orele 11.00, pe stadionul "Milcovul" din Focsani. Esportivo Evangelica este formatia braziliana formata din cei mai buni tineri fotbalisti din Brazilia, tara cu cele mai multe titluri mondiale. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.