Sport

Alin Moldoveanu a plecat la Beijing

Dan Chiriac
28 iul 2008 700 vizualizări
Tragatorul vrincean Alin Moldoveanu s-a intilnit simbata dimineata cu presedintele Traian Basescu, dar si cu responsabili ai sportului romanesc de la cel mai inalt nivel, in frunte cu oficialii Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Impreuna cu ceilalti sportivi romani participanti la Jocurile Olimpice de vara de la Beijing, Alin Moldoveanu a primit din partea sefului statului urari de succes la competitia din China. El va trage cu pistolul cu aer comprimat, specialitatea sa. La categoria TIR, vom avea patru sportivi: Alin Modoveanu, Ioan Toman, Iulian Raicea, Lucia Mihalache, iar la Tir cu arcul va concura Alexandru Bodnar. Delegatia Romaniei a plecat spre Beijing, cei 104 sportivi romani avind ca obiectiv cistigarea cit mai multor medalii. Alaturi de acestia, la Beijing urmeaza sa ajunga si Nationala de handbal feminin, din rindurile careia face parte si cea de-a doua sportiva vrinceana calificata la olimpiada, Valentina Elisei. Handbalista vrinceana a jucat aseara ultima partida din turneul de pregatire din Franta si in aceasta dimineata va decola spre Beijing, alaturi de colegele sale. Delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice de vara de la Beijing (8-24 august) este formata din 104 sportivi, care vor concura la 15 discipline sportive. Din cei 104 sportivi, 64 sint femei, iar 40 sint barbati. Acasa au ramas citiva sportivi pe motiv de dopaj. în urmatoarele 4 saptamini sportivii nostri vor locui in Satul Olimpic din Beijing, continuindu-si antrenamentele pina pe 9 august, cind incep primele probe. Ziarul de Vrancea va va tine la curent cu evolutia lui Alin Moldoveanu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.