Sport

Doua goluri intr-un sfert de ora

Dan Chiriac
28 iul 2008 661 vizualizări
u CSM Ploiesti - FC Panciu 2 - 0 (0 - 0), pe stadionul "Cetate" din Tg. Neamt, intr-o partida de verificare FC Panciu a pierdut in repriza a doua partida de pregatire jucata simbata dimineata la Tg. Neamt.

Adversara pancenilor a fost echipa lui Vivi Rachita, care si-a propus pentru campionatul urmator sa promoveze in prima liga. Cu fosti jucatori de Liga intii, printre care Rohat si Cr. Vlad - de la Astra si Petrolul, sau Ciobanu si Florea - de la Farul Constanta, CSM Ploiesti s-a dovedit o echipa foarte puternica, care a invins in ciuda rezistentei opuse de apararea celor de la FC Panicu. Ploiestenii au marcat cele doua goluri in minutele 61 si 74, dintr-o lovitura libera si un sut de la 25 de metri, scapat in fata de portarul Lazar si reluat in plasa. Golurile ploiestenilor au fost reusite de Mihalache 61 si Pop 74. "Tinind cont de faptul ca am intilnit o echipa care are ca obiectiv promovarea in Liga intii si care are in componenta multi fotbalisti care au jucat pe prima scena, sint multumit de jocul echipei si pentru noi a fost un test foarte util. Sintem pregatiti sa-i batem pe cei de la FCM II Bacau, in meciul de miercuri, din Cupa Romaniei", a spus Ionica Serea, antrenorul vrincenilor. FC Panciu a jucat cu Lazar - Voinea, Calin, R. Stan, Chivu - Ungureanu, Cioran, Dutu, Enache - Predoiu, Costin. In repriza a doua au mai jucat: Stanciu, M. Lazar, Besa, Cl. Mihai, Mocanu, Alexandrescu, Radu, Dobrescu. Miercuri, de la orele 17.30, FC Panciu va juca in primul tur al Cupei Romaniei, cu FCM II Bacau. Partida va avea loc pe stadionul din Panciu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.