Sport

Rasturnari de scor

Dan Chiriac
28 iul 2008 711 vizualizări
CSM Focsani - Politehnica Galati 3 - 2 (1 - 2), intr-o partida de verificare ce s-a desfasurat pe stadionul Milcovul

CSM Focsani a cistigat simbata o partida pe care a inceput-o foarte bine, a continuat-o foarte prost si a reusit o repriza secunda mult mai buna. Nici nu se asezasera bine echipele pe teren si in minutul 1 Sararu a trimis un sut de la marginea careului, care a lovit bara si a intrat in plasa. Parea ca totul decurge in favoarea echipei lui Bancila, mai ales ca oaspetii nu au avut prea multe actiuni de poarta. Au venit insa ultimele minute ale reprizei si echipa focsaneana a intrat in criza. Mai intii, Craciun nu a putut sa-l opreasca pe M. Velicu, care a scapat singur spre poarta lui Ivanciu si l-a executat. Dumitriu putea aduce CSM-ul in avantaj in minutul 39, pentru ca doua minute mai tirziu, arbitrul Martis sa treaca peste o semnalizare a asistentului Radu Marius si sa lase o faza a Politehnicii, care a trecut in avantaj prin reusita lui Laurentiu Radu. Bucataru s-a enervat pentru aceasta faza, a sutat puternic in minge si a fost trimis la cabine de antrenorul Bancila si schimbat cu Robert Radu. Velicu a mai scapat odata singur spre poarta lui Ivanciu, dar portarul CSM-ului a reusit sa-si salveze echipa.


Gol de generic


Certati la pauza de antrenorul Damian Bancila si cu capitanul Bucataru reintrodus pe teren, focsanenii au iesit pe gazon mult mai motivati si au reusit sa intoarca rezultatul. In minutul 52, Toader a fost faultat in careu de Hristian, iar Bucataru a transformat cu precizie lovitura de pedepsa. Sase minute mai tirziu, apararea galateana a respins o minge la marginea careului, iar Curteanu a prins un sut spectaculos de la 20 de metri, care s-a dus direct in vinclul portii adverse. Un gol de generic, care a facut uitata prestatia mediocra din finalul primei reprize. CSM-ul a pus stapinire pe joc si se putea distanta lejer pe tabela de marcaj. Covaci a ramas de trei ori in situatie de singur cu portarul, in minutele 67, 71, 73, dar a ratat de fiecare data, in una dintre situatii nimerind si bara portii adverse. Curteanu si Toader au conlucrat pentru ultima ocazie a focsanenilor, cu un sfert de ora inainte de final.



Achizitii trimise acasa


In meciul de simbata au evoluat la CSM Focsani si doi jucatori de la Onesti. Portarul Stefanescu a intrat in actul secund si a avut citeva iesiri mai putin reusite, ceea ce l-a determinat pe Bancila sa-i atraga la final atentia pentru acele faze. Celalalt fotbalist, Boghian, a jucat bine pe partea dreapta, a creat una dintre fazele in care Covaci a ramas singur cu portarul, dar nu va fi pastrat in lot. In continuare, CSM-ul are nevoie de citiva jucatori care sa intareasca lotul, care si de aceasta data s-a vazut ca e slab numeric. E nevoie de inca un portar de rezerva, si doi-trei jucatori cu profil ofensiv.


Azi seriile, miine programul


Azi, la sediul Federatiei Romane de Fotbal, se va stabili componenta seriilor Ligii a treia. Cel mai probabil, FC Panicu si CSM Focsani vor fi repartizate in prima serie, alaturi de echipele din Moldova si Braila. Asta inseamna insa ca echipele din nordul Moldovei vor fi repratizate in C6, alaturi de formatii din Bistrita, Maramures sau Satu Mare. In cazul in care seria Moldovei va cuprinde si echipele din Suceava, atunci CSM Focsani si/sau FC Panciu ar putea ajunge in C2, alaturi de echipe din Constanta si Bucuresti. Miine, de la orele 11.00, se va trage la sorti si programul meciurilor din sezonul care va debuta pe 15 august. (Dan CHIRIAC)


CASETA


CSM Focsani - Politehnica Galati 3 - 2 (1 - 2)

Stadion" Milcovul". Spectatori: 120

CSM Focsani: Ivanciu - Dumitriu, Toader, Craciun, Sararu - Nistoroiu, Mindrescu, Bucataru, Curteanu - Burcacel, Covaci.

Au mai jucat: Stefanescu, Dima, Sotirca, Sava, Boghian, Lisita, Constantinescu.

Antrenori: Damian Bancila si Aurel Pastia.

Paduraru - L. Radu, Hristian, V. Popa, Danielescu - Cramer, M. Munteanu, M. Velciu, Basalic - Zain, Serian. Au mai jucat: Stoica, Moise, Iosif, Marin, V. Velicu.

Antrenor: Sorin Haraga




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.