Sport

Focsanenii se pregatesc la Focsani pentru debutul campionatului

Dan Chiriac
26 iul 2008 651 vizualizări
Din nou cu galatenii CSM Focsani - Politehnica Galati, azi, de la orele 11.00, intr-o partida de verificare ce se va disputa pe stadionul Milcovul

CSM Focsani va disputa azi o noua partida de pregatire, tot pe teren propriu. Adversara echipei antrenate de Damian Bancila va fi Politehnica Galati, formatie care se va opune focsanenilor si in sezonul viitor. Galatenii s-au aflat in ultimii ani in prim planul seriei intii a Ligii a treia, dar nu au reusit sa se apropie niciodata de primele doua locuri. Focsanenii vor incerca azi sa cistige o noua partida amicala, dupa ce simbata trecuta au invins cu 3 - 0 pe Pambac Bacau, iar miercuri au pierdut pe final jocul cu Dunarea Galati, scor 1 - 2. CSM Focsani va juca primul amical dupa cesiunea locului din esalonul trei catre clubul de drept public al municipalitatii prin intermediul careia Consiliul Local va putea suporta cheltuielile echipei in sezonul viitor. Pentru partida de azi, Bancila nu va putea conta pe serviciile lui Covaci si Nechifor, ambii accidentati. Ionut Constantinescu, care si-a spart capul in meciul cu Dunarea Galati, s-a refacut complet si este apt pentru meciul de azi. Acesta ar putea fi folosit tot pe postul de inchizator, acolo unde a fost incercat si in amicalul cu Dunarea Galati. Totodata, CSM Focsani va incerca pina la inceputul campionatului sa aduca alti patru jucatori care sa completeze lotul. Conducerea intentioneaza sa transfere un portar, doi mijlocasi si un virf de atac. Singurul compartiment care pare a nu avea probleme in acest moment este cel defensiv. (Dan CHIRIAC)


CSM Focsani - Politehnica Galati

Stadion" Milcovul". Orele 11.00.

CSM Focsani: Ivanciu - Dumitriu, Toader, Craciun, Sararu - Nistoroiu, Mindrescu, Bucataru, Constantinescu - Curteanu, Burcacel, Covaci.

Rezerve: Savulescu, Lazar, Dima, Sotirca, Sava, Patrascu.

Antrenori: Damian Bancila si Aurel Pastia.


Caluda, la un pas de suspendare


Stelian Caluda, fostul fotbalist de la CSM Focsani, ar putea fi suspendat de conducerea clubului. Plecat in pregatiri cu cei de la Delta Tulcea, Caluda a primit dreptul de a se pregati cu dobrogenii cu conditia achitarii grilei de formare. Cum tulcenii nu au virat nici un ban in contul celor de la CSM Focsani, este foarte posibil ca Stelaian Caluda sa fie obligat sa se intoarca la Focsani sau sa fie suspendat pentru neprezentare la antrenamente. (D. C.)


36 de sponsori pentru noua Energia Vulturu


Duminica dimineata, la sediul Primariei comunei Vulturu, va avea loc sedinta de constituire a unei noi echipe Energia Vulturu, care se doreste a fi una dintre protagonistele editiei viitoare a Ligii a patra. La sediul primariei sint asteptati 36 de sponsori, care au promis ca vor sustine financiar formatia locala si in campionatul viitor. In ciuda plecarii antrenorului Claudiu Manta si a citorva jucatori la Nisprod Golesti sau CSM Focsani, Energia va incerca sa-si refaca echipa si sa fie in continuare printre fruntase. "Am ramas putini jucatori, dar sintem in tratative cu mai multi fotbalisti din judet, care nu au angajamente in acest moment. Vrem sa facem o echipa competitiva si cu ajutorul sponsorilor sa facem din nou un lucru bun la echipa", ne-a spus Iulian Iacob, unul dintre sponsorii echipei si totodata antrenorul acesteia. (Dan CHIRIAC)


Cinci vrinceni la nationalele de juniori II


Cinci atleti vrinceni vor participa la sfirsitul acestei saptamini la Campionatele Nationale de juniori II, care vor avea loc la Bucuresti si care reunesc sportivi de valoare din mai multe cluburi din tara. Mihaela Asavei, de la Clubul Sportiv "Unirea" Focsani, participa in proba de 400 de metri garduri. Sportiva este pregatita de profesorul Fanel Iliescu. Acesta este mihnit de faptul ca Focsaniul a ajuns sa mearga cu un singur atlet la nationale. "Altadata nu aveam loc in microbuz si acum am ajuns sa mergem citiva"¦", ne-a spus Fanel Iliescu. La nationale vor participa si patru atleti de la CSS Adjud. Andreea Roman, la sulita, George Bucur, la 200 de metri, Ionela Dumitrascu - 400 de metri si Adrian Sava - sulita. Sportivii sint antrenati de profesorii Gheorghe Catrinescu si Ioan Ciortan. Saptamina viitoare, pe 29 si 30 iulie, Violeta Facaeru, de la CS Unirea Focsani, va lua parte la proba de 400 de metri garduri la campionatele nationale ale juniorilor I. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.