Sport

Invinsi pe final

Dan Chiriac
24 iul 2008 654 vizualizări
Aerostar Bacau - FC Panciu 2 - 1 (1 - 0), intr-o partida de verificare FC Panciu a pierdut pe final partida de ieri disputata pe terenul unitatiii militare de aviatie din Bacau. Infringerea de ieri a fost prima pentru fotbalistii lui Ionica Serea dupa aproape sase luni.

Pancenii au inceput mai bine si au avut prima ocazie de a marca prin Calin, al carui sut a fost respins de Geaman, de la doi metri de linia portii. Mavriche si Petrea au semnat primele ocazii ale gazdelor. Aerostar, echipa condusa de cuplul Gheorghe Poenaru-Ioan Sdrobis, a deschis scorul in minutul 25, atunci cind Codreanu a centrat de pe dreapta, iar Cursaru a reluat cu capul in plasa. Paul Cioran a fost faultat dur la mijlocul terenului de Apostol, faza care a nascut tensiuni pe bancile de rezerve. Cioran nu a vrut sa ramina dator si in minutul 43 a intrat dur la un adversar, iar arbitrul Ionica Serea, chiar antrenorul celor de la FC Panciu, si-a elimiat propriul jucator. Acesta a fost inlocuit cu Bira.


Rosu si pentru gazde


Actul secund a inceput prin cursa lui Rodinel Stan si o pasa care parea pierduta pentru atacantul Costin. Greseala lui Goian, fratele mai mic al celor doi Goian de la Steaua si Dinamo, i-a prilejuit virfului de la Panciu sa scape singur spre poarta adversa si sa fie faultat in careu. Era minutul 54, iar Dutu a transformat cu precizie lovitura de pedeapsa. Carp a trimis balonul in transversala in minutul 62. Munteanu a ratat o alta ocazie la poarta lui Lazar, cel care a fost cel mai bun jucator de la FC Panciu in partida de ieri. Acesta a avut interventii foarte bune si a jucat tot meciul, in conditiile in care celalalt portar, Cristinel Ionel, s-a lovit la antrenamentul de marti. Golul victoriei a venit in minutul 81, atunci cind Carp a sutat puternic din unghi, Lazar a respins in bara, iar Menghia a impins mingea in plasa, tot cu ajutorul barei. In final, "gafeorul" Goian a fost eliminat pentru doua galbene, iar Costin a ratat ultima ocazie de egalare in minutul de prelungire.


Sase meciuri pina la debut


FC Panciu va mai juca doua meciuri oficiale si patru amicale pina la debutul campionatului. Simbata, de la orele 11.00, FC Panciu va juca la Tg. Neamt, cu CSM Ploiesti, echipa promovata in Liga a doua. Miercurea viitoare, FC Panciu va intilni in Cupa Romaniei pe FCM II Bacau. Pe 2 si 9 august, FC Panciu va disputa o dubla partida de verificare cu Willy Bacau, iar pe 6 august va da piept cu CSM Rm. Sarat. Pe 12 august, daca va trece de FCM II Bacau, formatia lui Ionica Serea ar putea juca in Cupa Romaniei cu CSM Focsani. (Dan CHIRIAC)


Aerostar Bacau - FC Panciu 2 - 1 (1 - 0)

Stadion: "Aerostar II". Spectatori: 100

A arbitrat: Ionica Serea

Au marcat: Cursaru 25, Menghia 81 - Dutu 54 penalty

Aerostar: Ursachi - Codreanu, Geaman, Tabara, Parfene - Varea, Mavriche, Apostol, Dutciuc - Cursaru, Petrea. Au mai jucat: Satko, Cosa - portari, Constantin, Carp, Menghia, Munteanu, Mihalache, Ghioc, Biciusca, Sofronie, Stratulat, Adascalitei, Goian, Glavan si Dobos.

Antrenor: Ghita Poenaru

Director tehnic: Ioan Sdrobis

FC Panciu: Lazar - Marusca, Calin, Stan, Chivu - Ungureanu, Cioran, Dutu, Enache - Predoiu, Costin. Au mai jucat: Stanciu, Besa, Cl. Mihai, Mocanu, Alexandrescu, Bira, Radu, Necula, Dobrescu.

Antrenor: Ionica Serea



Ziarul de Vrancea cauta colaboratori pentru sport


Ziarul de Vrancea cauta un colaborator pasionat de fenomenul sportiv pentru pagina zilnica, cu program part time. Cei interesati pot trimite o scrisoare de intentie si un CV la adresa de e-mail ziaruldevrancea@yahoo.com sau direct la sediul redactiei din bulevardul Unirii nr. 17, bl. 37. Relatii suplimentare se pot obtine la numerele de telefon 0723.164.635 sau 0723.510.143.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.