Sport

Esec tirziu in al doilea amical

Dan Chiriac
24 iul 2008 822 vizualizări
CSM Focsani - Dunarea Galati 1 - 2 (1 - 0), pe stadionul Milcovul, intr-o partida de verificare u focsanenii au pierdut dupa un final de partida mai slab

CSM Focsani a pierdut aseara o partida pe care merita sa o termine macar la egalitate. Inceputul tirziu al pregatirilor s-a vazut si in finalul jocului, cind forbalistii antrenati acum de Damian Bancila au primit cele doua goluri. Oaspetii, mai avansati cu pregatirea in vederea noului sezon, au profitat din plin de acest avantaj si au punctat pentru o victorie de moral. Per-ansamblu, echipa lui Bancila s-a miscat destul de bine, dar s-a vazut nevoia mare de jucatori care sa creeze concurenta pe posturi. Inca de la start nu au putut juca Covaci si Nechifor, ambii accidentati, iar Ionut Constantinescu si-a spart capul in minutul 25, dupa ce s-a lovit cu un adversar. In aceste conditii, Bancila a avut putine solutii de rezerva, fiind nevoit in final sa-l inlocuiasca si pe Vali Toader, eliminat de arbitrul Marius Martis. Acesta i-a trimis mai devreme la cabine si pe juniorul Mindrescu si pe galateanul Chiriac.


Penalty batut in vinclu


Partida de aseara a debutat cu ocazia lui Burcacel din minutul 4, virful focsanean reluind peste poarta din zece metri. Oaspetii au replicat prin Turcu, care putea deschide scorul in minutul 7. Birladeanu l-a incercat pe Ivanciu cu un sut de la distanta, iar Burcacel a trimis pe linga poarta o lovitura libera de la 25 de metri. Intors la echipa, Octavian Bucataru s-a dovedit un jucator la fel de util formatiei si a reusit sa marcheze primul gol al partidei in minutul 44. Atunci, Burcacel a fost faultat in careu, iar capitanul echipei CSM a transformat in vinclu lovitura de pedeapsa.


Intrari tari, trei rosii


A doua repriza a inceput in nota de dominare a oaspetilor, care

au incercat citeva atacuri dar fara sorti de izbinda. Jocul ambelor

formatii s-a inasprit, arbitrul Marius Martis fiind nevoit sa scoata cartonasul rosu de trei ori, prima data in minutul 60, cind Mindrescu este eliminat pentru al doilea cartonas galben dupa un fault facut la mijlocul terenului. Dupa numai doua minute, galateanul Birladeanu a ratat o ocazie din 6 metri. In minutul 67, Bucataru a executat o lovitura libera din 18 metri lateral dreapta, pe coltul scurt, insa mingea a lovit plasa laterala. Peste numai trei minute, Vali Toader a primit cartonasul rosu direct, pentru un fault la mijlocul terenului. Dunareanul Chiriac a primit la rindul sau cartonas rosu pentru o intrare la Patrascu. Primul gol al oaspetilor a cazut in minutul 78. Dupa o centrare de pe partea dreapta, Vali Munteanu, nemarcat, a reluat in plasa din sase metri. Focsanenii, dupa golul primit, au iesit la atac si in minutul 80 Dumitriu a centrat de pe partea dreapta pentru Curteanu, care din 10 metri a lovit mingea cu capul, insa portarul galatenilor a fost la post. Golul doi al oaspetilor a venit in minutul 86, cind dupa o centrare venita din lovitura libera, Emil Cristian, nemarcat, a reluat cu capul in plasa portii lui Ivanciu. CSM Focsani va juca un nou amical simbata, de la orele 11.00, tot pe stadionul Milcovul. Adversara va fi o alta formatie din Galati, Politehnica. (Dan CHIRIAC, Marius MANOLIU)


CASETA


CSM Focsani - Dunarea Galati 1 - 2 (1 - 0)

Stadion "Milcovul". Spectatori: 100

Au marcat: Bucataru 44 - penalty, respectiv Vali Munteanu 78, Cristian 86.

CSM Focsani: Ivanciu - Mindrescu, Toader, Craciun, Sararu - Nistoroiu, Dumitriu, Bucataru, Constantinescu - Curteanu, Burcacel. Au mai jucat: Dima, Sotirca, R. Radu si Patrascu.

Antrenori: Damian Bancila si Aurel Pastia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.