Sport

Panciu ar putea intilni Dunarea Calarasi

Dan Chiriac
18 iul 2008 631 vizualizări
FC Panciu ar putea juca simbata dimineata o partida de pregatire cu Dunarea Calarasi. Aceasta se afla in cantonament la Timisul de Sus si ar putea veni pe drumul de intoarcere pentru a juca un amical la Panciu.

Datele meciului au fost stabilite, dar nu este exclus sa apara surprize de genul celor de marti, cind amicalul dintre FC Panciu si Aerostar Bacau a fost anulat din cauza unei ploi torentiale. FC Panciu continua pe stadionul Comat antrenamentele pentru noul sezon, dupa ce a incheiat cantonamentul de la Gura Humorului. Pancenii se afla intr-o forma de invidiat, fiind neinvinsi de la sfirsitul lunii ianuarie. In cantonament, pancenii au trecut cu 2 - 1 de Minerul Gura Humorului si cu acelasi scor de Cetate Suceava. FC Panciu promite mult pentru noul campionat si asteapta acum programul meciurilor din Liga a treia si tragerea la sorti a partidelor din primul tur al Cupei Romaniei, unde va juca pe teren propriu, pe 30 iulie, in compania unei echipe de Liga a treia. (Dan CHIRIAC)


Dorinel Popa a jucat la Buzau


Fotbalistul focsanean Dorinel Popa a jucat miercuri seara in amicalul dintre Gloria Buzau si Universitatea Craiova. Dupa un an de pauza cauzata de probleme medicale, Popa a revenit in rindurile echipei buzoiene, unde in urma cu doi ani era titular. Jucatorul a fost trimis pe teren de principalul Stefan Stoica, in amicalul care a si inaugurat instalatia de nocturna de pe stadionul din Buzau. Universitatea Craiova s-a impus cu 1 - 0, prin golul lui Baird. Dorinel Popa va ramine in lotul buzoienilor pentru campionatul care va debuta simbata viitoare. (D. C.)


CSM Focsani da piept cu Juventus


In aceasta dimineata, pe stadionul "Milcovul" au loc doua partide amicale intre grupele de copii de la CSM Focsani si Juventus Focsani. Grupele 97 si 98 de la CSM sint pregatite de Petrache Gurguiatu si Puiu Oprisan, in timp ce grupele de la Juventus il au ca antrenor pe Viorel Paizan. Meciurile vor incepe la orele 9.00. Cele doua echipe s-au intilnit si miercuri. Atunci, CSM Focsani a invins la ambele grupe cu scorul de 3 - 2. Partidele au fost echilibrate si decise pe final. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.