Sport

Echipa noua la Golesti

Dan Chiriac
14 iul 2008 1105 vizualizări
Omul de afaceri Constantin Nistoroiu si autoritatile locale pun umarul la formare unei noi echipe Dupa doi ani de zile in care a stat relativ departe de fotbalul judetean, omul de afaceri focsanean Constantin Nistoroiu ar putea reveni in prim-plan. Acesta doreste sa se implice in sponsorizarea echipei Soimii Nisprod Golesti, formatie alcatuita in colaborare cu Primaria Golesti. Formatia va evolua in Liga a patra daca va indeplini toate conditiile tehnice impuse.

Deja s-a stabilit ca antrenorul noii formatii va fi Claudiu Manta. «Saptamina trecuta a avut loc o intilnire a domnului Nistoroiu cu primarul Alexandru Zar si cu alti reprezentanti ai administratiei locale din Golesti. S-a batut palma in privinta infiintarii echipei, iar pe 1 august urmeaza sa ne intilnim din nou pentru a pune la punct toate amanuntele. Scheletul echipei va fi format in mare parte din fostii jucatori ai echipei National Golesti, dar si din citiva jucatori de la fosta Nisprod Mircesti», ne-a declarat Claudiu Manta. Majoritatea jucatorilor apartin clubului Iuventus, iar antrenorul Viorel Paizan a spus ca va fi alaturi de echipa din Golesi si ii va pune la dispozitie judecatori. Profesorul Viorel Paizan nu va avea insa o functie la aceasta echipa din cauza faptului ca este director tehnic la FC Panciu. Constantin Nistoroiu, care a fost socru mic simbata seara, revine dupa doi ani de pauza in fotbalul judetean. Acesta, impreuna cu echipa Nisprod Mircesti a promovat in Divizia C, dar a cedat ulterior locul celor de la Energia Vulturu. De asemenea, echipa din Mircesti a cistigat alte editii de campionat si faza judeteana a Cupei Romaniei. Colaborarea cu autoritatile din comuna Golesti isi propune sa salveze si fotbalul local, echipa golestenilor fiind eliminata din campionat anul trecut. National Golesti a fost exclusa in urma unei decizii a Comisiei de Disciplina si, in mod normal, nu ar fi avut dreptul sa ia parte la aceasta editie de Liga a patra. (Dan CHIRIAC)


Inscrieri pentru Liga a patra


Asociatia Judeteana de Fotbal primeste inscrieri pentru editia viitoare a Ligii a patra si campionatul judetean. Echipele care au intentia sa ia parte la campioantul viitor trebuie sa se prezinte la sediul AJF, pina pe 10 august. Formatiile sint nevoite sa primeasca acordul primariei si politiei locale pentru a putea sa se inscrie. De asemenea, formatiile vor fi nevoite sa achite taxele de inscriere. Presedintele AJF Vrancea, Stan Gheorghiu, a spus ca in sezonul viitor in Liga a patra vor juca doar echipele cu vestiare si gard imprejmuitor, in timp ce celelalte echipe vor forma campionatul judetean. (D. C.)


Plopeanu prezinta sportul vrincean


Petre Plopeanu, directorul Directiei pentru Sport Vrancea, va prezenta la Piatra Neamt enciclopedia sportului vrincean. Pe 17 si 18 iulie, Plopeanu va lua parte la un simpozion cu tema "Enciclopedia sportului Roman", la care sint invitati toti sefii de directii de profil din tara. "Timp de zece minute voi povesti celor prezenti despre trecutul sportului din Vrancea", a precizat Petre Plopeanu. (D. C.)


Patru medalii la Cupa Romaniei


Judoka focsaneni au obtinut patru medalii de bronz la Cupa Romaniei, care a avut loc la sfirsitul saptaminii trecute la Miercurea Ciuc. Nicoleta Burloiu, categoria 52 kg, Mirela Ploscaru "" 70 kg si Mariana Boboc "" 78 kg, toate de la CSM 2007 Focsani au obtinut medalia de bronz. Sportivele sint antrenate de profesorul Stanica Grosu. Nicusor Enache, de la acelasi club, a ratat pe putin podiumul, clasindu-se pe locul al cincilea. Adrian Moldoveanu, de la CS Unirea Focsani, a obtinut la rindul sau bronzul in limitele categoriei 73 kg. "Este o performanta foarte buna pentru judo-ul focsanean. A fost o competitie foarte puternica si ne mindrim cu cele patru medalii obtinute", a spus antrenorul Stanica Grosu. Judoka focsaneni se pregatesc pentru campionatele balcanice, care vor avea loc la inceputul lunii august, la Turnu Severin. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 7 ore, 25 minute, 26 secunde
... van NISTOROIU aista, i tot una cu porcul ala de la PSD de a fost viceprimar j facea smenurile la ANL ? Daca e asa sa puna mana si sa plateasca toate scaunele rupte in Primarie, kt a jefuit-o ! citeste integral
, acum 739391 zile, 7 ore, 25 minute, 26 secunde
Offf ... domnul din articol nu e cel descris mai sus, o mika scapare, confuziune de nume. Imi fac "mea culpa", nu la dansul ma refeream ! probabil k acest domn chiar are intentii buna si doreste sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.