Sport

Nu sint bani pentru promovare

Dan Chiriac
12 iul 2008 602 vizualizări
Spune directorul CSM 2007 despre echipa municipala de handbal In ciuda valorii dovedite in campionatul trecut, cind a terminat competitiile pe locul doi, echipa de handbal CSM 2007 Focsani nu va avea bani disponibili pentru a incerca mai mult in campionatul viitor.

Directorul CSM 2007 Focsani, Marian Radulescu, spune ca sectia de handbal va fi sustinuta pe cit se poate si in acest an, cu bani de la bugetul Consiliului Local Focsani, dar ca in nici intr-un caz nu se va incerca promovarea in prima liga. "Nu sint bani pentru o asemenea performanta. Trebuie sa sustinem toate sectiile clubului, iar pentru o promovare la handbal ar fi nevoie de un efort financiar mult prea mare", a precizat directorul Marian Radulescu. Problemele echipei de handbal au fost in actualitate si in returul campionatului trecut, atunci cind antrenorul Lucian Tucan a acuzat conditiile necorespunzatoare acordate de catre club sportivilor. Jucatorii nu aveau incaltaminte adecvata pentru antrenamente sau jocuri, echipamentul de joc era unul foarte vechi, iar treningurile lipseau cu desavirsire. Cu toate acestea, jucatorii au demostrat ca au valoare si se pot impune pe terenul de joc. Profesorul Lucian Tucan spera ca in acest campionat macar o parte dintre aceste probleme sa se rezolve, astfel incit echipa pe care o pregateste sa-si indeplineasca obiectivele propuse. "Noi am continuat pregatirile si dupa terminarea cantonamentului, pina la sfirsitul lunii iunie. Acum, baietii sint in vacanta si ne vom reuni pe data de 21 iulie pentru reluarea antrenamentelor. Sa speram ca domnul director Marian Radulescu ne va ajuta si pe noi in acest campionat pentru ca nu putem face performanta fara sa fim sprijiniti", a spus profesorul Lucian Tucan. Campionatul Diviziei A de handbal masculin este programat sa inceapa in luna septembrie. Handbalistii de la CSM 2007 Focsani se vor lupta pentru prima pozitie in clasament tot cu Universitatea Galati, echipa care a ratat la baraj promovarea in sezonul trecut. (Dan CHIRIAC)


Doua atlete la nationalele de tineret


Doua atlete de la Clubul Sportiv «Unirea» Focsani participa astazi si miine la Campionatele Nationale care vor avea loc la Bucuresti si care reunesc sportivi de valoare din mai multe cluburi din tara. Atleta Cristina Botezatu va concura in proba de 100 de metri garduri, iar colega ei Violeta Facaeru la 400 metri garduri. Cele doua sportive sint pregatite de antrenorul Fanel Iliescu. Cele doua sportive au luat parte la sfirsitul saptaminii trecute si la campionatele nationale de seniori care s-au desfasurat tot in Capitala. Cele doua sportive de la clubul focsanean s-au clasat pe locul sase. (Dan CHIRIAC)


Judoka merg la Cupa Romaniei


La sfirsitul acestei saptamini, mai multi sportivi focsaneni vor lua parte la Cupa Romaniei de seniori, care va avea loc in orasul Miercurea Ciuc din judetul Harghita. Pentru aceasta competitie, antrenorul Stanica Grosu a spus ca are ca obiectiv clasari cit mai bune pentru sportivii focsaneni si, eventual, chiar o medalie. Acest lucru nu va fi deloc usor, in conditiile in care la Miercurea Ciuc vor veni cei mai tari judoka din tara, ca sa nu mai pomenim de sportivii locali. CSM 2007 Focsani va fi reprezentat de urmatorii sportivi: Nicusor Enache, Adrian Moldoveanu, Georgiana Dorofte, Nicoleta Burloiu, Roxana Tinica, Mariana Boboc si Mirela Florescu. Peste doua saptamini, cinci judoka de la CSM 2007 LPS Focsani vor pleca la Balcaniada, asa ca acest antrenament le prinde bine. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.