Sport

Primul test din cantonament

Dan Chiriac
10 iul 2008 713 vizualizări
FC Panciu - Minerul Gura Humorului 2-1 (1-1), intr-o partida de verificare jucata aseara FC Panciu a disputat aseara o partida de verificare in compania sucevenilor de la Minerul Gura Humorului.

Jocul s-a disputat pe stadionul echipei adverse si s-a incheiat cu scorul de 2-1 (1-1). FC Panciu se afla timp de zece zile in cantonament in orasul sucevean. Gazdele au inceput mai bine partida si au deschis scorul in minutul 2, dupa o lovitura libera deviata in plasa de un fundas vrincean. Mijlocasul echipei vrincene, Razvan Dutu, a egalat pina la pauza dupa ce a executat excelent o lovitura libera de la 25 de metri. Victoria echipei lui Ionica Serea a fost adusa de atacantul Costin, care a marcat dupa o incursiune personala si dupa ce l-a driblat pe portarul advers. FC Panciu a jucat cu Ionel "" Voinea, R. Stan, Calin, Cl. Mihai "" Bira, Dutu, Radu, Enache "" Costin, Predoiu. In repriza a doua a fost folosita urmatoarea formula G. Lazar "" Stanciu, Mocanu, Besa, M. Lazar "" Ungureanu, Cioran, Dutu, Necula "" Dobrescu, Predoiu. Miine, FC Panciu va juca un nou amical in compania echipei de liga a II-a, Cetate Suceava. (Dan CHIRIAC)


Sapte judoka merg la Cupa Romaniei


La sfirsitul acestei saptamini, mai multi sportivi focsaneni vor lua parte la Cupa Romaniei de seniori, care va avea loc la Miercurea Ciuc. CSM 2007 Focsani va fi reprezentat de urmatorii sportivi: Nicusor Enache, Adrian Moldoveanu, Georgiana Dorofte, Nicoleta Burloiu, Roxana Tinica, Mariana Boboc si Mirela Florescu. Acestia sint pregatiti de profesorul Stanica Grosu. (D. C.)


Handbalistele vor medalie la Olimpiada


Handbalistele echipei nationale feminine, singura echipa de la un joc sportiv calificata la Beijing, vor sa se claseze pe podium. Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, si-a exprimat speranta ca handbalistele tricolore vor depasi performanta de la ultimele mondiale, cind s-au clasat pe locul patru. Din lotul Romaniei va face parte si handbalista focsaneanca Valentina Elisei, care revine in circuitul nationalei dupa o accidentare care a tinut-o departe de teren mai bine de jumatate de an. (D. C.)


Petrisor la lotul national


Baschetbalistul focsanean Catalin Petrisor a fost convocat la lotul national U 16 al Romaniei. Acesta va fi inclus in lotul Romaniei care va juca la sfirsitul acestei saptamini trei partide amicale cu echipa similara a Turciei. Jocurile vor avea loc in Sala Sporturilor din Otopeni. (D. C.)



Inscrieri pentru Liga a patra


Asociatia Judeteana de Fotbal primeste inscrieri pentru editia viitoare a Ligii a patra si campionatul judetean. Echipele care au intentia sa ia parte la competitiile viitoare trebuie sa se prezinte la sediul AJF Vrancea, pina pe 10 august. Formatiile sint nevoite sa primeasca acordul primariei si politiei locale pentru a putea sa se inscrie, dar si sa achite taxele aferente. Presedintele AJF Vrancea, Stan Gheorghiu, a spus ca in sezonul viitor in Liga a patra vor juca doar echipele cu vestiare si gard imprejmuitor, absolut necesar pentru a mari siguranta oficialilor, in timp ce celelalte echipe vor forma campionatul judetean. De altfel, subprefectul Ion Oprea se va intilni azi, de la orele 11.00, cu primarii din judet care doresc sa-si inscrie echipele de fotbal in editia viitoare a Ligii a patra, pentru a pune la punct toate detaliile organizatorice. Tot azi vor fi discutate masurile care se vor lua pentru a inlatura violenta de pe stadioane. (D. CHIRIAC)



Lupta mare pentru semnatura lui Toma


Fotbalistul focsanean Adrian Toma este disputat de mai multe echipe, mai ales ca acesta este liber de contract in acest moment. Dupa ce si-a terminat contractul cu Poli Iasi, Toma a avut o oferta din Cipru, dar tratativele au esuat. La inceputul lunii s-a vehiculat ideea ca acesta ar putea ajunge la Suceava in campionatul viitor. Conducerea clubului Cetate Suceava, formatie nou promovata in Liga a doua, si-a manifestat interesul pentru Toma. Impresarul fotbalistului a specificat insa ca pentru Toma exista o oferta de la Aris Salonic, singurul impiediment in calea transferului fiind perioada contractului. Totodata, pe fir a intrat si CS Otopeni, nou promovata in Liga intii. Adrian Toma ar putea ajunge in orasul-aeroport daca tratative cu Aris vor esua. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.