Sport

Cautam solutii pentru salvarea echipei

Dan Chiriac
8 iul 2008 871 vizualizări
Spune Dan Dumitru, presedintele CA al CSM Focsani, dupa ce Federatia a respins cererea de cesiune dintre CSM si CSM 2007

Dan Dumitru, presedintele CA al CSM Focsani, a revenit se pare asupra deciziei de a parasi echipa si pare dispus sa continue munca la Focsani si in sezonul viitor daca se vor gasi solutii pentru reintrarea in normalitate. "Am obosit sa caut resurse pentru sustinerea echipei. Daca se vor gasi posibilitati de finantare a echipei as putea reveni asupra deciziei de a pleca de la echipa. Pina la urma, inima imi este la Focsani, nu ma leaga nimic nici de Rimnicu Sarat nici de Chiajna. Am promisiuni de la primarul Decebal Bacinschi ca vom fi sustinuti prin proiecte de finatare, la fel ca si in campioantul trecut", ne-a precizat Dan Dumitru. De altfel, Federatia Romana de Fotbal nu a permis cesiunea dintre CSM si CSM 2007 Focsani, conditii in care singura sansa pentru ca fotbalul focsanean sa aiba echipa in Liga a treia si anul viitor este continuarea sub numele de CSM Focsani, un club privat sustinut de primarie prin proiecte de finantare. Oficialul echipei a tinut sa adauge si faptul ca nici un jucator nu s-a transferat deocamdata, de facto, de la CSM Focsani. "Toti fotbalistii care au jucat in partide de pregatire la Chiajna sau in alta parte sint in probe. Nici unul, poate cu exceptia lui Curteanu, nu va pleca de la echipa daca se vor gasi solutiile de sustinere financiara a formatiei", a mai spus Dan Dumitru. De asemenea, acesta a adaugat ca Stelian Caluda va pleca mai mult ca sigur la Delta Tulcea, echipa care in aceasta vara a fost preluata de un grup de investitori aromani, care il plac foarte mult pe fotbalistul de la CSM Focsani. Cum lucrurile par a intra cit de cit pe fagasul normal, este posibil ca echipa sa plece saptamina viitoare si intr-un cantonament montan, pentru pregatirea sezonului 2008/2009. (Dan CHIRIAC)


SMS Sportiv


Alin Ciubotaru, primul la 20 km mars


Fostul atlet adjudean Alin Ciubotaru, in prezent legitimat la clubul Steaua Bucuresti, a obtinut medalia de aur in proba de 20 km mars, la campionatele nationale de tineret care au avut loc la Bucuresti. Alin Ciubotaru a fost legitimat pina in 2006 la CSS Adjud, dupa care s-a transferat in Capitala. In ierarhia facuta la seniori, adjudeanul s-a clasat pe locul trei. Acesta a obtinut si primul loc in clasamentul pe echipe, impreuna cu colegii de la Steaua Bucuresti. (D. C.)


Aur si bronz la Piatra Neamt


Clubul SLD Focsani a obtinut trei medalii la o competitie de karate -asihara, care a avut loc zilele trecute la Piatra Neamt. Doinita Padurice s-a clasat pe primul loc la categoria open. La aceasi categorie, colega ei Nicoleta Popa s-a clasat pe treapta a treia a podiumului. La masculin, in cadrul categoriei -70 kg, Gabi Pirvu a obtinut medalia de bronz in cadrul intrecerilor. (D. C.)



Dodu, cel mai bun la tenis de masa


Turneul de tenis de masa organziat cu ocazia Zilelor municipiului Focsani a fost cistigat de Alin Dodu, un focsanean care s-a impus in finala disputata in compania lui Ion Bodin. Locul trei a revenit lui Viorel Antone, in timp ce locul patru a fost ocupat de directorul DTS Vrancea, Petre Plopeanu. Competitia a fost organziata in holul Salii Polivalente, iar la final primii trei clasati au obtinut premii in bani. Locul trei a fost decis inainte de inceputul campionatului. Toti participantii au stabilit ca invinsul din semifinala care va da piept cu viitorul cistigator sa se claseze pe locul trei. (Dan CHIRIAC)


Rezultate:


Turul I:


Chirila- Plopeanu 0 - 3

Bodin - Dobrescu 3 - 0

Dodu - St. Ciolpan 3 - 0

Sabo - Alin Chirila 3 - 1

Antone - Radu 3 - 0


Turul II: Dodu - Sabo 3 - 1


Semifinale:


Bodin - Plopeanu 3 - 1

Dodu - Antone 3 -1


Finala: Dodu - Bodin 3 - 1



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.