Sport

Milan, cea mai buna din oras

Dan Chiriac
7 iul 2008 869 vizualizări
Nume celebru in fotbalul international, Milan a devenit si numele echipei care s-a impus in competitia de minifotbal prilejuita de Zilele municipiului Focsani

Partidele au avut loc simbata dimineata, pe stadionul Milcovul I si au fost arbitrate de Dan Banica si Orlando Serbanica. Finala competitiei a adus fata in fata echipele Milan si Focsani XXL. Cei din urma au condus cu 3 - 2 pina aproape de final, dar "milanistii" au egalat si au impins meciul in prelungiri. Acolo, Milan a marcat de doua ori, golul din final al celor de la XXL nemaiputind decit sa reduca la minimum diferenta de scor. Componentii formatiei Milan, dar si ocupantele locurilor 2 si 3, XXL si Steaua, au primit premii in bani. Steaua a ocupat pozitia a treia dupa ce a trecut in finala mica, cu 15- 2, de Fenerbahche. (Dan CHIRIAC)


Rezultate:


Grupa A:


Fenerbahche - AS Roma 5 - 0

Dinamo - Focsani XXL 1 - 6

Fenerbahche - Dinamo 7 - 0

Roma - XXL 4 - 7

Fenerbahche - XXL 4 - 7


Grupa B:


Steaua- Milan 3 - 4

Rapid - Manchester 1 - 1

Steaua - Rapid 15 - 1

Milan - Manchester 4 - 0

Steaua - Manchester 15 - 0


Finala mica: Steaua - Fenerbahche 15 - 2


Finala: Milan - XXL 5 - 4 d.p



Focsaniul va avea echipe de Liga a doua la baschet si rugby


Din toamna, Focsaniul va fi reprezentat la nivelul ligilor secunde de echipe de baschet si rugby. CSM 2007 Olimp Focsani va juca in Divizia A de baschet masculin, dupa ce sectiile de la CSM 2007 si Olimp Focsani au semnat un contract de colaborare. Baschetbalistii focsaneni revin astfel dupa mai multi ani in esalonul secund al baschetului romanesc. In cadrul viitoarei sedinte a Consiliului Director de la CSM 2007 Focsani se va discuta si colaborarea cu echipa de rugby, care ar urma sa fie inscrisa in Liga a doua, incepind cu campionatul urmator. De altfel, profesorul Viorel Ion si omul de afaceri Victor Istrate isi exprimasera de mai multa vreme intentia de a face din nou echipa de seniori la Focsani. O decizie definitiva ar urma sa se ia in zilele urmatoare. (Dan CHIRIAC)



Nu sint contra fotbalului"


u spune Marian Radulescu, directorul CSM 2007 Focsani u "ati gresit cheia!", i-a replicat Dan Dumitru


Situatia echipei de fotbal CSM Focsani este in continuare incerta. Dan Dumitru, presedintele Consiliului de Administratie al CSM Focsani, si-a anuntat plecarea de la echipa, in timp ce directorul CSM 2007 Focsani, Marian Radulescu, spune ca nu poate sustine financiar o echipa de drept privat. "Cei de la Primaria Focsani nu pot da bani la un club privat, decit prin proiecte de finantare. In aceste conditii speram ca Federatia sa accepte cesiunea dintre cele doua cluburi si astfel sa se poata da bani mai multi la fotbal. Daca nu, vom incepe din Liga a patra si vom incerca ca in citiva ani sa ajungem din nou in Liga a doua. Trebuie sa se stie ca imi doresc sa facem sport cu echipe formate din localnici, carora sa le dam mai multi bani pentru a face performanta. Speram sa ne intelegem si cu Dan Dumitru, pentru a putea prelua o parte din jucatorii de la CSM", a spus directorul clubului CSM 2007, Marian Radulescu. Numai ca, relatiile dintre CSM si CSM 2007 par a nu fi dintre cele mai amicale. De altfel, Radulescu si Dumitru au intrat in conflict simbata, dupa ce Radulescu a pomenit de colaborarea dintre CSM 2007 si clubul privat de baschet Olimp Focsani. "La baschet se poate colabora, la fotbal nu se vrea", a spus Dan Dumitru. Radulescu a tinut sa precizeze ca Federatia de Baschet permite astfel de colaborari, in timp ce Federatia Romana de Fotbal nu. "Ati gresit cheia!", a tunat Dumitru spre Radulescu, dind de inteles ca cei de la CSM 2007 nu au gasit solutia pentru salvarea fotbalului focsanean. Radulescu a tinut sa spuna ca nu este dusmanul fotbalului si ca a facut fotbal inainte de volei. "Faptul ca nu am venit la meciurile CSM-ului s-a datorat faptului ca acestea s-au suprapus cu cele de volei", a motivat Radulescu, desi campionatul de volei s-a incheiat in noiembrie 2007, iar cel de fotbal in mai 2008. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.