Sport

Viorel Paizan, director tehnic la Panciu

Dan Chiriac
5 iul 2008 1427 vizualizări
Profesorul Viorel Paizan a fost numit director tehnic la divizionara C FC Panciu. Acesta detine licenta B, cea care este necesara unui antrenor pentru a putea fi principal in Liga a treia.

Profesorul va sta pe banca formatiei pancene alaturi de Ionica Serea, cel care va ramine principal si va fi responsabil pentru rezultatele echipei. Prin aceasta mutare, formatia FC Panciu a rezolvat si problema antrenorului, stiut fiind faptul ca dupa patru etape fara antrenor Federatia nu mai programeaza echipa in campionat. FC Panciu va incepe de miine antrenamnetele la Gura Humorului, locul ales de conducere pentru desfasurarea cantonamentului de vara. Fotbalistii pregatiti de tehnicianul Ionica Serea incep astfel o alta perioada de pregatire, dupa ce au cistigat in sezonul trecut Liga a patra, barajul pentru promovare si faza judeteana a Cupei Romaniei. La Gura Humorului au facut deplasarea jucatorii de baza de la FC Panciu, dar si o serie de juniori care sint in atentia clubului. Pe pantele din jurul orasul sucevean vor alerga Ionel, Lazar - portari, Stanciu, Calin, Mocanu, Mihai, Dutu, Cioran, R. Stan, Chivu, Costin, Necula, Predoiu, Saghin, Milea, Adi Oltianu, Voinea, Bira, Mircea Lazar, Dobrescu si Alexandrescu - jucatori de cimp. FC Panciu se va intoarce peste zece zile din cantonamentul de la Gura Humorului, unde va juca si partide amicale, pentru a disputa partida din primul tur al fazei nationale din Cupa Romaniei, pe 24 iulie. (Dan CHIRIAC)


Baschetbalistii, cei mai grabiti


u "West" s-a dovedit cea mai buna echipa la turneul de la Polivalenta


Competitiile sportive desfasurate sub egida Zilelor municipiului Focsani au inceput ieri dimineata la Sala Polivalenta, cu un mini turneu de baschet. La start s-au aliniat mai multe echipe, invingatoare fiind in cele din urma formatia "West". Tot ieri dimineata a debutat Festivalul de sah "Zilele municipiului Focsani". Acesta va continua azi si miine la Sala Polivalenta si in Gradina Publica. Premiile vor fi acordate duminica, de la orele 20.00, in cadrul festivitatii de premiere de la Sala Polivalenta. Ieri s-au mai desfasurat turneele de volei si handbal, dar si intrecerile de judo. In aceasta dimineata, echipele de cartier se vor intrece la minifotbal, pe stadionul "Milcovul". Cistigatoarele vor intra in posesia premiilor de 1.000 de lei. La Sala Polivalenta va avea loc si intrecerea de tenis de masa, pe doua categorii, baieti si respectiv fete, ambele dotate cu premi de 700 de lei. Nici boxul nu va lipsi din programul acestei editii a Zilelor municipiului, azi urmind sa aiba loc o gala la sala de box, cu incepere de la orele 10.00. Premiile sint acordate de catre Primaria Focsani. Competitiile sint organizate cu sprijinul Directiei pentru Sport. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.