Sport

Inca mai sper ca nu se va desfiinta echipa

Dan Chiriac
5 iul 2008 683 vizualizări
Spune Cristi Riscu, unul dintre jucatori de baza de la CSM Focsani u acesta are oferte de la Suceava si Botosani, dar spera sa joace tot la Focsani

Cristi Riscu este unul dintre jucatorii de baza de la CSM Focsani. A venit la echipa in urma cu trei ani si a contribuit din plin la promovarea CSM-ului in Liga a doua. Golurile sale au fost decisive pentru ca formatia focsaneana sa ajunga detasat pe primul loc. A urmat un sezon de Liga a doua, in care Gica Mihali l-a uitat mult prea mult pe banca de rezerve, iar lipsa sa in atacul CSM-ului s-a vazut. Desi este din Pascani, Riscu a dovedit ca a devenit cu inima focsanean. A fost foarte afectat la meciul cu Progresul, cel care a decis retrogradarea echipei. Nu a suportat "hotia" centralului Ivan si a avut o descarcare nervoasa la adresa acestuia. Astfel a fost suspendat de Comisia de Disciplina, in prezent mai avind de ispasit o etapa de suspendare. Situatia in care se afla CSM-ul pare ca il afecteaza serios pe Riscu, care si-a exprimat dorinta de a nu pleca de la echipa. "Desi am retrogradat, nu am ramas acasa si am venit la Focsani pentru a face din nou performanta. Dan Dumitru a fost cel care ne-a tinut in toti acesti ani si daca dinsul va pleca, cred ca si noi, jucatorii, vom face acelasi lucru. Pentru dinsul am venit la Focsani, tot timpul si-a respectat cuvintul dat si am crezut ca se poate face performanta aici. Din pacate, ca de fiecare data, in ultimii ani, nimeni nu-l ajuta! Am oferte de la Suceava si de la Botosani, dar eu inca mai sper ca fotbalul de calitate nu va disparea la Focsani. Astept inca un semn de la conducere sa ne spuna ca echipa va continua in Liga a treia", ne-a spus Cristi Riscu. In situatia lui Riscu se afla multi alti jucatori care ar putea parasi echipa, in conditiile in care Federatia Romana de Fotbal nu va accepta cesiunea dintre CSM si CSM 2007 Focsani, clubul sportiv al Consiliului Local Focsani. (Dan CHIRIAC)


CASETA

Soarta fotbalului focsanean ar putea fi decisa azi


Azi, de la orele 11.00, la sediul Federatiei Romane de Fotbal, are loc sedinta Comitetului Executiv. In cadrul intrunirii s-ar putea lua in discutie si cererea de cesiune dintre CSM si CSM 2007 Focsani. Daca aceasta va fi acceptata, atunci clubul CSM 2007 Focsani ar putea prelua locul in Liga a treia de la CSM si, totodata, ar putea primi gratis jucatorii actuali ai echipei, din partea lui Dan Dumitru, demisionarul din fruntea Consiliului de Administratie al CSM Focsani. In situatia in care cesiunea dintre cele doua cluburi nu va fi acceptata de forul din capitala, CSM 2007 Focsani va trebui sa se inscrie in Liga a patra si sa incerce sa promoveze abia la anul in Liga a treia. In aceste conditii este greu de crezut ca jucatorii de la echipa CSM Focsani vor accepta sa joace in Liga a patra, mai ales ca multi dintre ei au deja oferte de la alte echipe mai bune. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.