Sport

FC Panciu pleaca in cantonament

Dan Chiriac
4 iul 2008 670 vizualizări
Iulian Calin a debutat in tricoul celor de la FC Panciu, in amicalul cu AS Lanurile, scor 8 - 0 Miine dimineata, echipa de Liga a treia FC Panciu va pleca in cantonament la Gura Humorului. Timp de zece zile, elevii lui Ionica Serea vor face antrenamente fizice in zona de munte, pentru a-si incarca bateriile in vederea sezonului viitor

Miercuri seara, pancenii au jucat o partida amicala pe teren propriu cu cei de la AS Lanurile, o echipa buzoiana cu pretentii in Liga a patra si care are in componenta trei fosti jucatori de la FC Dumitresti. Partida a apartinut clar gazdelor, care pe linga cele opt goluri marcate au trimis de trei ori mingea in bara. Necula, juniorul adus de la Otelul Galati, a deschis scorul in minutul 21, cu un sut de la 20 de metri. Costin a marit diferenta dupa ce a scapat singur cu portarul advers. Stanciu a dus scorul la 3 - 0 dupa o lovitura libera, iar Necula si Costin au finalizat din fata portii, ducind scorul la 5- 0 pina la pauza. Cea mai frumoasa faza a primei reprize i-a apartinut de altfel virfului Catalin Costin, care a recuperat o minge la mijlocul terenului, a trecut de toata apararea adversa, dar a trimis in bara. Dupa reluare, antrenorul Ionica Serea a introdus mai multe rezerve, multi dintre cei intrati fiind juniori. Dobrescu a marcat de doua ori, cu suturi plasate, iar Mircea Lazar a transformnat un penalty obtinut de acelasi Dobrescu. Tot Dobrescu a mai nimerit in doua rinduri stilpii porti adverse. Serea s-a declarat multumit de jocul echipei, dar si a juniorilor testati. FC Panciu are nevoie de mai multi juniori, tinind cont ca in Liga a treia este obligatoriu folosirea a doi juniori pe parcursul celor 90 de minute. Ionica Serea a jucat cu: Ionel (Lazar) - Stanciu, Calin, Mocanu, Mihai - Dutu, Cioran, R. Stan, Chivu - Costin, Necula. Au mai jucat: Saghin, Milea, Adi Oltianu, Voinea, Bira, Mircea Lazar, Dobrescu, Corcoz, Alexandrescu. Pentru Iulian Calin aceasta a fost prima prezenta in tricoul celor de la FC Panciu. Echipa se va intoarce din cantonamentul de la Gura Humorului, unde va juca si partide amicale, pentru a disputa partida din primul tur al fazei nationale a Cupei Romaniei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.