Sport

Dan Dumitru pleaca de la CSM Focsani

Dan Chiriac
3 iul 2008 1374 vizualizări
Presedintele Consiliului de Administratie a declarat ieri ca va prelua postul de director sportiv la o echipa de Liga a doua

Presedintele Consiliului de Administratie al CSM Focsani a anuntat ieri ca renunta la functia pe care o detine, pentru a pleca la o echipa din Liga a doua, pe care nu a dorit insa sa o mentioneze inca. "Plec ca director sportiv la o formatie de Liga a doua, care s-a clasat pe locurile fruntase anul trecut si care are liniste, stabilitate si siguranta", s-a rezumat sa spuna Dan Dumitru, dezamagit ca prin efoturile depuse la echipa nu au reusit sa schimbe lucrurile. Situatia echipei de fotbal in acest moment nu este deloc roza. Formatia ar putea fi preluata de CSM 2007 Focsani, clubul municipalitatii, dar acest lucru nu este posibil decit prin cesiune, pentru care trebuie sa-si dea insa acordul si Federatia Romana de Fotbal. Daca forul din Capitala nu-si va da acceptul, atunci CSM 2007 ar putea pleca la drum din Liga a patra. Nici situatia jucatorilor nu este una clara, dupa plecarea lui Dan Dumitru. Daca cesiunea dintre CSM si CSM 2007 Focsani se va realiza, toti jucatorii de la formatia actuala vor deveni liberi de contract. Unii dintre ei ar putea sa-l urmeze in Liga a doua pe Dan Dumitru. Acesta a spus ca va dezvalui mai multe, intr-o conferinta de presa ce va avea loc azi, inainte de plecarea la formatia care i-a oferit postul de director sportiv. In aceste conditii, presedintele CA a precizat ca amicalul de miine dintre CSM Focsani si CF Braila a fost contramandat.

Pastia, inca antrenor la Focsani

Dan Dumitru a tinut sa precizeze ieri ca tehnicianul Damian Bancila nu a semnat nici un contract cu echipa. "De pregatirea formatiei se ocupa in continuare Aurel Pastia. Pina acum nu am purtat nici o discutie cu Damian Bancila, cu atit mai putin poate fi vorba de un acord scris. Echipa este intr-o situatie incerta si nu am avut pina acum posibilitatea sa ne ocupam de toate problemele. Oricum, echipa are nevoie de un antrenor cu licenta, pentru ca altfel riscam sa nu fim programati in campionat dupa patru etape", a spus Dan Dumitru. Acesta s-a intilnit ieri cu primarul Decebal Bacinschi pentru a pune la punct unele detalii legate de problemele curente ale echipei. Bugetul CSM Focsani pentru sezonul urmator este una dintre principalele probleme care tin pe loc bunul mers al activitatii fotbalistice. Focsanenii isi continua in aceste zile antrenamentele la stadionul "Milcovul", tot la primele ore ale diminetii, pentru a evita caldurile de la prinz. (Dan CHIRIAC)



CSS Adjud, invingatoare la Baia Mare


Echipa de copii de la CSS Adjud s-a impus la sfirsitul saptaminii trecute intr-un puternic turneu de handbal desfasurat la Baia Mare. Sportivii antrenati de profesorul Emil Dumitru au invins in grupe la scoruri incredibile pentru jocul de handbal, adversarele marcind foarte putine goluri. HC Bistrita a reusit contraperformanta de a inscrie o singura data pe parcursul meciului. Rezultatele inregistrate de cei de la CSS Adjud au fost urmatoarele: 35 - 1 cu HC Bistrita, 22 - 10 cu CSS Sibiu si 20 - 11 cu Extrem Baia Mare, echipa gazda. In finala competitiei, adjudenii au trecut cu 21- 17 de formatia Scolii Generale nr. 88 Bucuresti. Golgeterul turneului a fost adjudeanul Gabi Stoian. (Dan CHIRIAC)


Echipele de Liga a patra vor fi «instruite» de Prefectura

Subprefectul Ion Oprea se va intilni saptamina viitoare cu primarii din judet care doresc sa-si inscrie echipele de fotbal in editia viitoare a Ligii a patra. Deciza a fost luata ieri, in cadrul Comisiei Judetene Antiviolenta, care a avut loc la sediul Directiei de Tineret si Sport. Subprefectul urmeaza sa dicute cu edilii locali pentru a pune la punct toate cerintele necesare pentru ca echipele sa poata fi inscrise in Liga a patra. Gardul imprejmuitor, necesar pentru a mari gradul de siguranta a oficialilor, sau cabinele vor fi doar unele dintre conditiile absolut necesare pentru inscrierea in Liga a patra. Echipele care nu vor indeplini aceste conditii vor juca in liga judeteana. Tot in cadrul sedintei s-au discutat cinci noi amendamente propuse de Guvern pentru a fi adaugate legii antiviolenta in sport. (D. C.)


Elevii s-au intrecut la Marasesti


Elevii de la scolile si liceele din judet s-au intrecut saptamina trecuta in cadrul "Saptaminii Olimpice Vrincene", competitie ce a avut loc in sala de sport din orasul Marasesti. Echipele invingatoare au fost urmatoarele:

u Fotbal - ciclul primar - Scoala Paunesti, gimnaziu - Scoala "Angela Georghiu" Adjud, liceu - Grupul Scolar Marasesti

u Baschet - Grupul Scolar Marasesti

u tenis de masa: gimnaziu - Andrei Grama - Scoala 4 Adjud, liceu - Bogdan Dumitriu - Grupul Scolar "Duiliu Zamfirescu" Odobesti, fete gimanziu - Andreea Balas - Scoala Paunesti, fete liceu - Emanuela Manolache - Liceul "Ioan Slavici" Panciu

u sah: gimnaziu Iulian Radu - Scoala Lespezi, liceu - Alexandru Nica "" Colegiul National «Al. I. Cuza», fete gimnaziu - Alina Beraru - Scoala nr. 1 Marasesti, liceu - Alice Neculai - Liceul "Ioan Slavici" Panciu. (Dan CHIRIAC)




Razvan Bucuroiu a iesit de la Terapie Intensiva


Razvan Bucuroiu, fiul regretatului antrenor de tenis George Bucuroiu, se simte mult mai bine, fiind in afara pericolului vital dupa accidentul rutier in care a decedat tatal sau. La inceputul acestei saptamini, dupa mai multe interventii chirurgicale, Razvan a pararsit sectia de Terapie Intensiva a spitalului bucurestean si a fost dus intr-un salon obisnuit, la sectia de chirurgie. Tinarul este constient si si-a revenit in mare masura, dupa cum ne-au spus apropiatii familiei. Medicii sint optimisti si spun ca Razvan are sanse sa se vindece in totalitate. Tinarul urmeaza sa mai stea cel putin o saptamina in spital. Razvan Bucuroiu a fost victima unui accident produs in urma cu doua saptamini la Urziceni, in urma caruia tatal sau a murit pe loc. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.