Sport

Sport pentru totI de Zilele Focsaniului

Dan Chiriac
2 iul 2008 892 vizualizări
Focsanenii sint invitati la fotbal, baschet, judo, tenis sau box Zilele municipiului Focsani vor prilejui diferite manifestari sportive care vor avea loc atit la Sala Polivalenta cit si pe terenurile din Complexul Sportiv Sud. La competitii sint invitati cit mai multi focsaneni.

Astfel, vineri, de la orele 9.00, la Sala Polivalenta va debuta un turneu de baschet, dotat cu premii in valoare de 1.100 de lei. De la orele 10.30, la sala de judo din Sud vor demara intrecerile de judo, dotate cu premii de 1.000 de lei. Tot vineri, dar de la orele 17.00, la Sala Polivalenta se va desfasura competitia de handbal, premiile puse in joc fiind de 1.000 lei. Simbata dimineata, echipele de cartier se vor intrece la minifotbal, pe stadionul "Milcovul". Cistigatoarele vor intra in posesia premiilor de 1.000 de lei. La Sala Polivalenta va avea loc si intrecera de tenis de masa, pe doua categorii, baieti si fete, ambele dotate cu premii de 700 de lei fiecare. Nici boxul nu va lipsi din programul acestei editii a Zilelor municipiului Focsani, simbata urmind a avea loc o gala la sala de box, cu incepere de la orele 10.00. Premiile, modeste de altfel, sint acordate de catre Primaria Focsani, iar competitiile sint organizate cu sprijinul Directiei pentru Sport. (Dan CHIRIAC)


Sala Polivalenta intra in reparatii


Dupa terminarea competitiilor prilejuite de Zilele Focsaniului, Sala Polivalenta va intra in reparatii. "Vom incepe curatenia de vara. Avem mai multe zone din Sala Polivalenta unde trebuie facute reparatii. De asemenea, vom vopsi parchetul. Problemele cu caldura speram sa le rezolvam in viitorul apropiat. Am depus deja toata documentatia necesara la Agentia Nationala pentru Sport si vom vedea ce bani vom primi la rectificarea de buget. Impreuna cu banii din veniturile proprii vom incerca sa rezolvam si aceasta problema", ne-a spus Petre Plopeanu, directorul DTS Vrancea. (Dan CHIRIAC)



FC Panciu joaca pe 24 iulie


FC Panciu, cistigatoarea fazei judetene a Cupei Romaniei, va disputa partida din cadrul primei faze nationale pe 24 iulie. Data a fost stabilita de Federatia Romana de Fotbal. Imperecherea pentru aceasta faza a competitiei urmeaza a fi facuta in zilele urmatoare, in Capitala. Partida se va desfasura pe stadionul din orasul Panciu. Arbitrul de centru va fi desemnat dintr-un alt judet, in timp ce asistentii vor fi din Colegiul Vrancea. (Dan CHIRIAC)


Arbitrii se instruiesc in iulie si august


Comisia Centrala a Arbitrilor a decis datele la care vor incepe cursurile de vara pentru arbitri divizionari. Cursurile de instruire pentru loturile divizionare de arbitri si arbitri asistenti vor avea loc, astfel: Lotul A: 18 - 20 iulie, Lotul B: 4 -5 august,

Lotul C: 6 - 12 august, in patru centre. Localitatile unde se vor desfasura cursurile de instruire de vara vor fi anuntate ulterior. (D. C.)




FC Panciu joaca pe 24 iulie, in Cupa Romaniei


FC Panciu, cistigatoarea fazei judetene a Cupei Romaniei, va disputa partida din cadrul primei faze nationale pe 24 iulie. Data a fost stabilita de Federatia Romana de Fotbal. Imperecherea pentru aceasta faza a competitiei urmeaza a fi facuta in zilele urmatoare, in capitala. Partida se va desfasura pe stadionul din Panciu. Arbitrul de centru va fi desemnat dintr-un alt judet, in timp ce asistentii vor fi din Colegiul Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.