Sport

Situatie incerta la CSM Focsani

Dan Chiriac
2 iul 2008 640 vizualizări
Jucatori putini si lipsa unui cantonament sint problemele care trebuie rezolvate de urgenta la echipa CSM Focsani nu trece printr-o situatie tocmai buna, echipa aflindu-se intr-o situatie neclara cu o luna si jumatate inainte de startul campionatului. Focsanenii isi continua pregatirile pe stadionul Milcovul, dar nu stiu nimic despre viitorul echipei.

In plus, fotbalistii sint demoralizati si spera ca oficialii echipei sa rezolve cit mai curind problemele financiare ale echipei. "Nu stim ce ne rezerva viitorul! Avem un lot numeric foarte subtire. Mai mult decit atit, mai multi jucatori au oferte de a pleca la alte echipe. De transferuri nu poate fi vorba, pentru ca nu avem cu ce. Am adus un junior, Oprea, de la Juventus Focsani si care a trecut pe la Dinamo. E mult prea putin pentru ce ne dorim noi in acest campionat. In acest moment nu avem unde sa facem cantonamentul de vara. Este greu sa ne descurcam in aceste conditii", a spus Dan Dumitru , presedintele Consiliului de Administratie al CSM Focsani. Intr-adevar, lotul focsanenilor este in acest moment format din doar 13 seniori si restul juniori. Este greu de imaginat cum va arata echipa pe terenul de joc in cazul in care vor aparea jucatori suspendati sau accidentati, asa cum se intimpla adesea in fotbal. Toate acestea par a veni in contradictie cu ceea ce se intimpla la cealalta echipa vrinceana din Liga a treia. FC Panciu si-a structurat in mare parte lotul pentru campionatul viitor. De asemenea, presedintele formatiei, judecatorul Florin Stoica, a asigurat deja un cantonament pentru panceni, in orasul sucevean Gura Humorului. Cel putin pentru moment, in duelul de la distanta Focsani - Panciu, ultimii par a fi in avans cu pregatirile pentru sezonul de Liga a treia ce va incepe pe 15 august. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.