Sport

Sahistii se intrec in Cupa orasului Focsani

Dan Chiriac
28 iun 2008 615 vizualizări
Festivalul de sah "Zilele municipiului Focsani" va debuta vinerea viitoare la Sala Polivalenta din Focsani. Competitia este organizata de Primarie, in colaborare cu Directia pentru Sport Vrancea

Turneul A, rezervat seniorilor si copiilor legitimati, va debuta pe 4 iulie, cind cei interesati sint asteptati intre orele 16.00 si 17.00 la intrarea sportivilor de la Sala Polivalenta, pentru a se inscrie. Se va juca in sistem elvetian, timp de sapte runde, fiecare jucator avind la dispozitie cite 30 de minute pentru fiecare partida. Runda intii va avea loc pe 4 iulie, de la orele 17.00, urmind ca ultima sa se dispute duminica, 6 iulie. Premiile in bani care acordate variaza intre 60 lei si 140 de lei, in functie de locul ocupat si de categoria de virsta. Turneul B va avea loc in Gradina Publica si va fi rezervat seniorilor si copiilor legitimati sau nelegitimati. Scopul acestuia este popularizarea sahului. Intrecerile vor avea loc in sectorul sahistilor, iar jucatorii trebuie sa vina cu piese de acasa, tabla si ceas. Premii acestui turneu vor fi cuprinse intre 30 si 90 de lei, pensionarii urmind a avea la ei si talonul de pensii. Premierea ambelor turnee se va desfasua la Sala Polivalenta, duminica, 6 iulie, de la orele 20.00, odata cu terminarea Zileor Municipiului Focsani. (Dan CHIRIAC)


Amical la Braila


CSM Focsani si-a fixat primul amical pentru perioada de pregatire. Primele zece zile de antrenamente se vor incheia simbata viitoare cu un amical la Braila. CF Braila si CSM Focsani vor juca o partida de verificare, simbata, 5 iulie, de la orele 11.00, pe stadionul din Braila. Cele doua echipe au perfectat in aceasta saptamina si transferul lui Costel Rosu, care urmeaza sa ajunga pe malul Dunarii contra sumei de 4.000 de dolari. (D. CHIRIAC)



Dansatori din cinci tari la Ritm 2008

u intrecerea va avea loc la Sala Polivalenta

Dansatori din cinci tari sint asteptati sa participe in urmatoarele zile la Festivalul international de dans al copiilor, "Ritm 2008", aflat in acest an la editia a IX-a. Competitia va debuta luni dimineata, la Sala Polivalenta din Focsani. Competitia este organizata de Primaria municipiului Focsani, in colaborare cu Inspectoratul Scolar, Directia pentru Sport, Palatul Copiilor si Asociatia "Sportul pentru Toti" Vrancea. Intrecerile vor incepe la orele 10.00. La start se vor alinia formatii din cinci tari, mai exact din Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Ungaria si Romania, care se vor "duela" in miscari gratioase si bine sincronizate. Coordonatorul festivalului va fi si in acest an profesorul Diana Tanase care promite un adevarat regal al coregrafiilor la Focsani. Competitia este organizata cu sprijinul Lemarpol Odobesti, Avicola, Vincon, Diplomatic TV, Atlas Tv, Ziarul de Vrancea, Monitorul de Vrancea, Floraria Denis si Clubul de Dans Ritm de la Palatul Copiilor. Intrarea in Sala Polivalenta va fi libera. Micutii dansatori se vor relaxa apoi in tabara de la Galaciuc, pina pe 6 iulie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.